elegant bollen figurklippning dekoration hantverk

elegant bollen figurklippning dekoration hantverk

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-13

Ge alla bord en elegant känsla med en enkel handgjorda figurklippning dekoration. Topiaries fungerar bra för sprucing upp en farstun tabell eller som en central på en fest. Du behöver inte ens lägga ner en hel del för att uppnå handgjorda elegans, inte heller behöver du ha en massa crafting erfarenhet. Du behöver bara göra en resa till hantverk butik

Billig Elegance

Du behöver inte spendera mycket pengar för att skapa en elegant figurklippning inredning en part mittpunkten eller din farstun tabell:. Använd bara vävnad papper för att skapa en formklippta buskar. Börja med formklippta bas: Börja varje figurklippning med en skumblock i botten av en blomkruka, lägga till en skum boll på slutet av ett trä ner sitter på skumblock att fylla i grundform. Nu är du redo att förändra terrakotta, skum och träkonstruktion till något mycket trevligt att titta på. Slå in pluggen i figurklippning med gröna eller bruna band. Deformationszoner små rutor av gröna mjukpapper, sätta dem i skummet bollen med Flathead rakt stift. Täck hela bollen på detta sätt och deformationszoner några extra för att fylla på potten. Deformationszoner små rutor på rosa papper i olika nyanser och olika storlek, hålla dem på figurklippning med pärla rakt stift för att skapa blommor på pjäsen. Spraya lim på bollen av formklippta buskar. Strö ett mycket fint glitter på den för att skapa ett skimmer.

Frukt

citrusfrukt som inte bara doftar och smakar trevligt, men är också tilltalande med sina ljusa färger. Utnyttja den naturliga skönheten av frukt för att göra eleganta topiaries. Börja med formklippta bas och täcker bollen av basen med bitar av citrusfrukter såsom nyckelpersoner limefrukter, citroner eller calamondin med tandpetare. En formklippta med färska frukter bör pågå cirka en vecka utan problem, beroende på temperaturen i det rum där det sitter. Använder falska frukt istället om du vill ha en figurklippning som kommer att pågå för evigt eller för en som kommer att pågå längre än en vecka i ett mycket varmt klimat. Slå in pluggen i botten i brunt band. Fyll krukan med flera remsor av band att se ut som jord.

Bara Skimrande

Lägg en aning skimrande elegans till ditt inlägg väg med överblivna Christmas ornament eller glitter. Tryck toppar av glas Julgranskula ornament i området för den figurklippning efter sprutmålning av pluggen en samordnande färg. Var noga med att inte krossa bollarna när du trycker på dem. Täck bollen i figurklippning med glitter istället om du inte har julen boll ornament. Måla hantverk lim över hela ytan av klotet och pluggen innan montering av formklippta buskar. Omfatta både i glitter. Måla decoupage medium över toppen av både för att täta glitter och montera figurklippning som vanligt. Fyll krukan med mer boll ornament eller skimrande band remsor.

Annan artikel

 • saker som minskar hem kapital efter en bedömning
 • stora lagringslösningar för en tvättstuga
 • awesome sovrum idéer för en flicka
 • Hur monterar jag ramar skylthållare?
 • Big Easy tema rum idéer
 • tabell mittpunkten idéer med björk och tallkottar
 • leopardmönster vardagsrum inredningsidéer
 • hur man väljer belysning för ett kallgarage
 • idéer för hur man kan inreda en vägg i ett barns rum
 • lagring fönster gel dekorationer
 •