Spelet tema inredningsidéer

Spelet tema inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-12

Om livet för dig är ett tärningskast eller en vändning av korten, inreda ditt hem med ett spel tema som håller spelet i går hela dagen. Vare sig du spelar spel för att varva ner efter en lång dag, utmana din hjärna eller att tävla med vänner, spel göra för några intressanta inredning alternativ som du bara inte hittar med vanlig tapet och tillbehör.

Cool Candy Land

Temat för godis har använts överallt från "Kalle och chokladfabriken" till hela butiker (Dylan's Candy Bar i New York City), men söta söta konfekt stå upp och hushåll dekorationer. Skapad av Hasbro spelföretaget började Candy Land brädspelet påverkar gamers "söt tänder 1949. Spelet skapades av en tillfrisknande polio patient som bara ville ha ett sätt att roa sina barn, men mer än ett halvt sekel senare, är det fortfarande säljs i spelbutiker.Candy Land viktigaste skrift har en pepparmynta tema, som också fungerar bra om du dekorerar för julhelgen. Inköp soffa kuddar i rött och vitt eller köpa randiga gardiner i färgerna Candy Land. Candy Land spelas som konkurrenter rör sig längs färgade rutor. Måla dina golv grön, orange, blå, gul, lila och rött i Candy Land stycken resor på, eller däck ut ett steg i varje färg. Du kanske inte gör din väg till Candy Land, men du kommer ändå att känna som om du är en del av spelet.

Major Monopol

Om du tror att du aldrig äger ett hem på strandpromenaden, räknas en järnväg som en del av din placeringsportfölj eller driver ett hotell i New York City, tänk om. Dekorera ditt hus till en monopol-tema och du kunde ha monopol på dekorationer. Enligt Hasbro, som producerade spelet 1934, Monopol är nummer ett säljande brädspel i världen. Den finns i 103 länder (på 37 språk) och räknar över 500 miljoner människor bland sina spelare.Du behöver inte gå för Monopoly registrera längsta spelat spel (70 raka dagar) att införa Monopol inredning i ditt hem. Ta en cue från spelet styrelse och göra en egen gata tecken på datorn att se ut som rutorna på brädet. Välj en annan "aveny" för dina barns rum och göra större skyltar för gemensamma rum som vardagsrum. För ett skratt, till att inreda ett badrum ser ut som den fruktade fängelse spelarna får skickas till utan att passera "Gå".

Lekrum spelkort

Om du gillar frestande Lady Luck med ett par rundor med Black Jack eller poker kommer du vara förtrogen med fyra röda och svarta symboler som pryder korten. Dessa symboler kallas både kostymer och kärnor. Dräkten är den övergripande namn för design på kortet, där det finns fyra: hjärter och ruter (röd) och spader och klöver (svart). Pips är de symboler som berättar värdet av kortet-om du ser fem spader på ett kort, till exempel att kortet är värderad till fem.Du kan arbeta kortet passar in i din heminredning på flera sätt. De stigande popularitet för poker har gjort tillbehör såsom koppar, tallrikar, ljus och skålar emblazoned med kostymer vanligt. Med lite ansträngning kan du anpassa kostymer själv. Klipp stenciler av färgerna, häll en liten sats av röda och svarta färg, och måla en ram runt toppen av dina väggar eller en form på dina köksluckor. Om du är kreativ, figurer köpa tyg med kortet på den och sy dekorationskuddar att stapla på din soffa i lekrummet eller familjerum.

Annan artikel

 • lätt badrum inredning
 • inredningsidéer med rotting säng brickor
 • hemmabio-lösningar för 13 "x 13" rum
 • Hur gör jag limma plast på träytor?
 • hur man målar och färga betong blad
 • hur man gör scrunchies för en kabel täcka
 • lacken idéer för hus & rum
 • idéer för hur man kan inreda en bebis plantskola i Bourgogne & tan
 • timmerhus interiörer färg färger
 • installera Vertikal persienner
 •