regler för att hänga en ljuskrona

regler för att hänga en ljuskrona

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-29

hänga en ljuskrona i ditt hem kan lägga klass till utseendet på din matsal, farstun, trappa, eller något annat område i ditt hem. Det finns ingen som styr uppsättning regler för att hänga en ljuskrona i ett privat hem, genom att följa enkla riktlinjer och bästa praxis du kan hänga lampan tryggt och säkert på ett sätt som du kan njuta av i många år framöver.

Placering

Se till att välja en ljuskrona som passar i det område du vill tända utan att det hindrar utsikt eller fot vägar trafiken. För standardhöjd (8 meter lång) tak, innebär detta i allmänhet hänger ljuskronan över ett bord. Om din ljuskronan har justerbar längd hängande maskinvara, se längst ned är cirka 30 till 36 inches ovanför tabellen yta att erbjuda de bästa belysning utan att det hindrar utsikt över bordet. För ljuskronor som inte är tabellerna ovan, se botten av ljuskrona är minst 6 meter över golvet (6 fot och 6 inches är bättre) för att hålla det borta från folks huvuden när de går under den, skyddar både dina gäster och din armatur.

Förberedelser

Ljuskronor i allmänhet tung, ofta mer än vanliga armaturer tak. På grund av detta, måste du se till vikten av ljuskrona är säkert stöds medan du installerar den. Du kommer också vill undvika att försöka klättra upp och ner på en stege med den i dina händer, som vikten kan kasta dig ur balans. För standard 8-meters takhöjd som gör att du kan använda en vanlig A-ram stege, har en partner håller ljuskronan och nödvändiga verktyg att använda ett separat stege till hands objekt till dig om de inte kan bollas upp från golvet, aldrig tillåta en hjälpare att klättra upp på stegen med dig om du inte använder en stege speciellt konstruerade för två-personligt bruk. För högre tak, använd en byggnadsställning eller lift som är stort nog för dig att säkert ställa ljuskronan och alla andra delar ner på plattformen med dig. För ytterligare säkerhet, slips ljuskronan till hissen med en medeltung bomull linje så det kommer inte av misstag får sparkade igång medan du arbetar. Se till att ingen står under dig medan du arbetar.

Säkerhetsföreskrifter för installation

Stäng alltid av strömmen vid strömbrytaren innan du installerar din ljuskrona. Bara stänga av den på strömbrytaren anses inte säkert, dels för att någon skulle gå av och råkar stöta på strömbrytaren eller slår på den utan att inse att du arbetar med trådarna, vilket resulterar i elchock. Det finns också möjlighet att en liten mängd av spänning, känd som "trickle spänning," fortfarande kan sippra igenom ledningarna, även med strömbrytaren avstängd. Även denna spänning i sig är inte på en farlig nivå, känna pulsen i spänning på fingrarna är tillräckligt för att skrämma de flesta, vilket kan resultera i en minskning av stegen eller byggnadsställningar du använder för att nå upp till taket. En sådan minskning kan orsaka allvarlig skada samt skada eller förstöra ljuskronan om det faller med dig. Glaset komponenterna på många kristallkronor göra detta till en särskilt farlig situation, eftersom de kan splittras och orsaka ytterligare skador.

Annan artikel

 • förslag för att dekorera ett hemmakontor
 • soffbord makeover idéer
 • hur de ska hantera listen
 • kök idéer och äta öar
 • ljuskronan höjd till bord
 • billiga baby rum idéer
 • blomma kronblad armaturer
 • hur du döljer en tråd vägglampa
 • hur man gör en vägghylla
 • om glade ljusvekar
 •