Vilka typer av ljus används i skolorna?

Vilka typer av ljus används i skolorna?

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-28

Du behöver:
akrylfärger
. Penslar.
Foto.
Måttstock.
Vinkelhake.
Måttband.
Drop dukar.

Ljus har länge dominerats av glödlampor, som är utformade närmast identiskt med det sätt som den ursprungliga 1879-versionen av Thomas Edison. Skolor och andra områden som använder belysning under loppet av en hel dag kräver lampor som har fler fördelar än det ineffektiva och kortvariga glödlampor, och därför är nyare och mer fördelaktiga typer av belysning som normalt används. Många typer av fluorescerande lampor har blivit den standard som skolorna verkar belysning.

Lysrör

Den vanligaste typen av ljus som finns inom skolan är lysröret ljus. Dessa visas som länge cylindriska rör som är normalt 4 eller 8 meter i längd. De är extremt effektiva, att upp till 75 procent mer effektiva än vanliga glödlampor tändning som dominerar 85 procent av världens hushåll belysning. Livslängden är normalt från 7. 000 till 24. 000 timmar, vilket är upp till 10 gånger livslängden för glödlampor.

Circline Lampor

Circline lampor tillåta användning av fluorescerande lampor för omgivande ljus. Normalt skolor använder omgivande ljus-som är en typ av låg belysning-över stora utrymmen inomhus som inte behöver vara väl upplysta. Circline lampor ger en bra ersättare till mindre effektiva traditionella lampor, som använder glödlampor. Circline lampor är också mycket vanligt för bärbara platsbelysning-som kan användas under en katedern i klassrummet.

Lågenergilampor

Den andra typen av lysrör som finns är "kompakt lysrör" eller lågenergilampor. Lågenergilampor är en av de nyare typer av lysrörslampor, som är mycket populär tack vare sin förmåga att passa direkt in i glödlampan uttag. Lågenergilampor i allmänhet upp till 10. 000 timmar. De är extremt små, med små, cylindriska rör som är mycket lik den totala storleken på en glödlampa. Nyckeln till deras energieffektivitet är den elektriska ballast som reglerar elektriska rinner ut i glödlampan, förebygga bortkastad energi utgifter.

halogenlampor

En annan typ av belysning som kan vara vanligt förekommande i vissa skolor är halogenbelysning. Även halogenbelysning är en typ av glödljus-med en volframtråd-det har ändå vissa ändringar som gör det mer energieffektiva och mer hållbar. Halogenlampor är utformade för att återvinna värme. De gör det med en inre beläggning och en gas fyllning som reflekterar värme inåt, gör det möjligt att förbruka mindre energi.

Annan artikel

 • hur man väljer färg färger för en öppen planlösning hus
 • Hur man sköter om nyanser fårskinn lampa
 • Inredning och Design Idéer för mycket långa och smala vardagsrum
 • fasadbeklädnad hem idéer
 • baby Förvaring idéer
 • gratis inredningsidéer för sovrum
 • köksfönstret dressing idéer
 • dekorera en pojkes sovrum väggar
 • Introduktion till viktorianska möbler
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 •