Stor bild fönster gardin idéer

Stor bild fönster gardin idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-04-17

stora panoramafönster kan visuellt dominera ett rum, varför det är viktigt att noga välja den typ av gardiner du använder på fönstret. Du måste bestämma om du vill behålla utsikten och naturligt ljus, eller om du är mer intresserad av avskildhet. Detta beslut kommer att kraftigt påverka den tid av gardiner du väljer.

Swag Valance

Swag omhängen består av drapering tyg över gardinstång i vinkel så att ändarna av tyget blossa ut i motsatta riktningar. Då tyget är fastsatt till ändarna av gardinstänger och det hänger ner på vardera sidan av fönstret. För lite mer intrikat Valance design lägga till fler bitar av tyg och göra dem överlappar varandra. För att få en formell effekt, använd en djupare färg tyg att linda runt gardinstång och har en ljusare, men liknande färgade tygstycket hänga ner till golvet. En swag Valance kommer att lägga till den övergripande utformningen av rummet och lägga tonvikten på en stor bild fönster utan att begränsa mängden naturligt ljus eller försvåra vyn.

Sheer Halsduk

Använd ren sjalar och din fantasi för att lägga punsch till din stora fönster behandling. Växla mellan symmetriska och asymmetriska hängningar av ren halsdukar. Lägg accenter som knappar för både design och funktion. Du kan ingenjör knapparna för att bidra till att ändra utformningen av det stora halsduken behandlingar. Sy en knapp halvvägs upp i kanten av ett befintligt fönster halsduk och en liten ögla nertill för att säkra hem runt knappen för en annan effekt. Använd knapparna i kontrasterande färger för att göra dessa nya tillägg verkligen pop. Fördelen med att använda en skir scarf på en stor bild fönster är att det inte kommer att blockera ut mycket av det naturliga ljuset i ett rum får från ett stort fönster, men ändå ger lite privatliv.

Draperier

Traditionella draperi behandlingar understryka elegans över funktionen. Flowing tyger med solida dramatiska färger är i fokus. Den traditionella stilen kännetecknas av golv längd gardiner med många veck och veck, enligt webbresursen Home Decorating rum för rum. Tofsar och slips ryggen används även med traditionella formella draperi behandlingar.kolonialt land stil draperi behandling idéer härrör från en tid av enkelhet, hårt arbete och näringsliv, enligt hemsidan. Naturliga fibrer används oftast, som under kolonialtiden fanns inga syntetiska fibrer uppmana. Naturfärgat färgämnen används också: bruna, röda, blå. Mönster tillämpas för det mesta rutig mönster eller ränder eftersom dessa är lättast att sätta ihop. Draperier kan du dekorera och framhäva en stor bild fönster, och samtidigt bibehålla en hög integritet när så önskas.

Annan artikel

 • porslin presenter
 • hur man hänga en orkan lampa
 • diy knäckt glas soffbord
 • hur man gör listen med en router
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • hur man kan inreda ett bubbelbadkar
 • kreativa hantverk & inredningsidéer
 • diy små hyra hem Utsmyckning idéer
 • typer av Tabriz mattor
 • hur man kan inreda din toskanska spis Mantel
 •