hur man skapar de mest fredliga spa känna i sovrummet för sömn

hur man skapar de mest fredliga spa känna i sovrummet för sömn

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-01-05

Skapa en lugn spa känsla i sovrummet kan kännas som en svår uppgift. Plockning färg färger, möbler och behandlingar fönster kan vara överväldigande, om du inte vet vad man ska leta efter eller var man ska börja. Men med rätt kunskaper, innan du vet att du kommer att bli avkopplande i din boudoir

Du behöver:. .
Inredning platt färg
Inredning halvglättat färg.
Måla rullar.
Måla rrushes.
Målare tejp.
Fönster behandlingar.
Sängkläder som.
Sovrumsmöbler.

val av material


1.
Välj en lugnande färg färg för väggar. Cooler färger som blått och grönt, är de mest lugnande. Enligt "1000 praktiska idéer för heminredning," grönt är lugnande eftersom det påminner oss om naturen och blues är harmoniska eftersom de påminner oss om hav och himmel.
2.
Mät ytor av väggarna genom att multiplicera höjden av längden och subtrahera alla fönster och dörrar. Köp inredning platt måla i den färg du valde i steg 1. The Old Farmers Almanac, 2009 års utgåva, rekommenderar att köpa en liter interiör färg för varje 400 kvadratmeter utrymme.
3.
Välj trim färg via en online-färg program som "Envision Color" av Benjamin Moore. Välj den färg som du valde för väggarna och det kommer att ge samordna trim färger. De flesta måla märken som finns i butik har en online-färg samordna programmet.
4.
Välj en neutral färg, t. ex. vit när du köper sängar. Enligt "1000 praktiska idéer för heminredning," neutrala färger, speciellt vita, förmedla frid och stillhet.
5.
Mät fönster för persienner genom att mäta höjd och bredd inuti fönstrets ram. Inköp ljusa bambu persienner eller annan ljus persienner trä. "1000 praktiska idéer för inredningsprodukter säger att rullgardiner arbete som liknar sheers genom att låta mjukt ljus in genom fönstret samtidigt som privatliv. Den ljust trä färg kommer att hålla rummet mer avslappnade. . En mörk betsad trä skulle skapa mer av en formell titt i rummet
6
Inköp rena linjer sovrumsmöbler som döljer skräp . Välja moderna, samtida och övergångsbestämmelser stilar i en ljus träfärg.

dekorera ditt sovrum


1.
Ta bort alla objekt från sovrummet.
2.
Täck golven med drop dukar, ta bort strömbrytare skivor och utlopp.
3.
Måla trimma färg på snickerier med en pensel. Låt torka.
4.
Tape trävirket med målare tejp. Måla insidan platt färg på väggen med rulle. Låt torka. Ta bort tejpen. Sätt strömbrytare och paneler utlopp.
5.
Häng ljuset bambu persienner. Ordna sovrumsmöbler. Bädda sängen. Njut!

Tips och varningar


 • Efter att ha valt väggen och trim färg, ta upp färgprover med dig vid inköp av möbler och behandlingar fönster. Detta kommer att hjälpa dig samordna alla färger i rummet.
 • Annan artikel

 • hur man kan måla trädgård krukor
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • hur man utformar ett hemmakontor & bibliotek
 • hur man kan inreda hem och trädgård med land tema
 • riktningar för faux finish på murverk ytor
 • hur man målar laminat bänkskivor att se ut som granit
 • draperi behandling idéer
 • litet kök makeover idéer
 • hur man gör ett sovrum viktoriansk utseende land
 • hur man blandar injekteringsbruk för mosaik
 •