köksdesign idéer om en budget

köksdesign idéer om en budget

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-12-28

Du behöver:.
100 Watt HPS lampa

Designa en iögonfallande kök på en budget kan verka som en utmaning, men med lite armbåge fett och vilja att improvisera, kan du skapa ett mer attraktivt kök. Det första steget du kan ta är att köpa allt på försäljning eller leta efter utgångna artiklar. Köksskåp och vitvaror är ofta märkta ner betydligt när tillverkaren avbryter design.

FÄRGER

Måleri är en av de första uppgifter som du kan göra för att återupprätta ditt kök. Du kan ofta hitta färgstarka eller intressanta färg färger säljs vid järnhandeln. Välj en färg som matchar din stil. Till exempel, om du vill ha en färgglad kök, köpa limegrön färg. Du kan också spara pengar genom att måla alla väggar utom taket. Taket är ofta kvar vitt flesta kök eftersom detta är en gemensam stil. Använd schabloner att måla vindruvor, frukt eller andra motiv kök på övre kanten av dina väggar.

Discount Store

Gå till din lokala dollar store eller rabatt marknaden för att hitta ex inredning för ditt kök. Du bör kunna hitta inramade bilder som går bra i ditt kök som bilder av vin och druvor eller en fruktkorg. Leta efter handdukar eller dekorativa apparater och burkar kaka som kan lägga till den övergripande utformningen av ditt kök.

Skåp

Skåp är en viktig del i ett kök men de är inte billiga. Det finns dock några saker du kan göra för att uppdatera ditt skåp. Du kan köpa avbrytas eller markeras skåp eller kan du göra jobbet själv och Refinish ditt skåp. Köp bets som matchar färgen på ditt skåp. Sand ditt skåp ner och torka bort eventuellt överskott. Följ anvisningarna på flaskan av färg färg och börja måla dina skåp i riktning mot träfibrerna. Detta är en hela dagen projekt, men slutresultatet är väl värt det.

Island Höjdpunkten

Hitta en rektangel bord som matchar ditt skåp istället för att köpa en dyr ö mittpunkten med inbyggda skåp. Mittpunkten kan bara du ha mer counter utrymme och skapa en annorlunda design i ditt kök. Denna idé fungerar inte för alla kök. Du kan också välja ett bord som kompletterar ditt skåp i stället för att matcha färgerna. Placera en skål med frukt eller blommor tillsammans med andra kök inredning objekt på din centerpiece bordet.

Pressad Flower inramad konst

Du kan också ändra utformningen av ditt kök genom att göra dina egna skapelser. Köp tre eller fler 8-genom-10 tavelramar och styvt papper papper i samma storlek. Limma pressade blommor som penséer, rosor eller tusenskönor på tjockt papper. Du kan rita en korg och sedan ordna pressade blommor ovanpå korgen så de ser ut som de växer ur den. Du kan också skriva en dikt och skapa en pressad blomma gräns. Frame din skapelse. Du kan hitta pressade blommor på hantverk butik eller online.

Annan artikel

 • hur man målar en barnens rum som en trädgård
 • hur man gör ett sovrum viktoriansk utseende land
 • instruktioner för en väv sänggavel
 • hur man utformar ett hem i spansk stil
 • hur man syr ett överdrag till en soffa
 • hur man gör termiska liner fönster tyg
 • kök vinterträdgård idéer
 • vilka färger gör mitt badrum ser större?
 • om nautiska heminredning
 • unik trädgård hem presenter
 •