inredning idéer för små utrymmen

inredning idéer för små utrymmen

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-22

När man dekorerar små utrymmen kan det vara svårt att hitta möbler och inredning som uppnår önskad stil utan att tynga rummet. När du planerar en design system för ett litet rum eller hem, plan med ett öga mot enkelhet och användbarhet för att säkerställa att varje pjäs samtidigt tjänar ett syfte och bidrar till den övergripande stilen.

Light

En av de viktigaste överväganden vid utformningen av det inre av ett litet utrymme är ljus. Små utrymmen med mörka väggar och mörka möbler ser ännu mindre, och tenderar att ta på sig en grottliknande känsla. Om dina fönster är små eller om du inte har Windows är belysning särskilt viktigt. Leta efter hänga ljuskronor eller låg profille lampor stående, som kan stoppas bakom möbler att undvika att ta upp golvutrymme, eller installera spår belysning. Som du dekorera, leta efter objekt som kommer att reflektera ljuset för att skapa en ljus och öppen känsla. Istället för att välja mörkt eller ogenomskinlig draperier, leta efter aktre språnget som inte kommer att bryta siktlinjen i rummet, vilket ger en illusion av ytterligare utrymme. Välj ljusa färger för färg, möbler och tillbehör så att befintliga ljuset reflekteras, och överväga att använda speglar för att öka ljusstyrkan och upplevda rummets storlek.

Röran

Clutter gör ett litet utrymme verkar mindre eftersom det tar stopp dina ögon från att strömma smidigt över rummet. När du planerar inredningen för ett litet utrymme, leta efter sätt att utöka lagringsutrymmet och eliminera högar av små saker som tenderar att samlas runt i rummet. Förvara tidskrifter i en låda under ett soffbord, till exempel, eller leta efter ett kontor leverans arrangören att hålla pennor, tejp och kuddar av papper. När du väljer objekt för ombyggnad, använda en större del som fungerar som en brännpunkt, och välj några samordnande objekt att placera runt i rummet. Denna strategi eliminerar mer splittrade känsla som kan uppstå med flera små bitar av konst eller inredning.

Höj Eye

Vid utformningen av inredningen för ett litet utrymme, överväga att använda de delar av väggarna närmare taket, som ofta inte utnyttjas. Genom att placera detaljer och inredning högre upp på väggen, kommer du att dra ögat uppåt, vilket skapar en känsla av högre tak och mer utrymme. Istället för att använda en traditionell stående bokhylla, till exempel, kan du installera svävande hyllor längs upp på väggen för att hålla böcker och bilder. För en intressant plats att hålla små ex inredning, placera ett hörn hylla högt upp på väggen. Andra möjligheter inkluderar stenciling mönster på toppen av muren eller lägga tak detalj med färg eller en målad trägaller.

Annan artikel

 • hur man kan inreda trädgårdsrum
 • Dekorera för rum verktyg
 • hur man gör en bordsskiva vatten trädgård
 • hur ättikslag beadboard panel
 • Washington State hem & trädgård visar
 • baby Förvaring idéer
 • Vilka olika typer av lampor?
 • hur man bygger interiörträprodukter fönsterluckor
 • designidéer för att skapa en sexig utrymme
 • trädgård fönster idéer
 •