väggmålning idéer för barn rum

väggmålning idéer för barn rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-09

väggmålningar har makten att förändra ett barns sovrum till ett sagoland eller en annan värld. Du kan stänga nästan vad som helst av intresse i en väggmålning. Favorit berättelser och karaktärer är favorit teman som är träd och scener natur. Realistiskt-målade väggmålningar är imponerande-som kräver talang eller en inhyrd professionell-men du kan använda andra metoder målning och ändå bli en lyckad väggmålning.

molnformationer

Måleri ett rum i moln ger dig visst spelrum i fråga om teknik, färger och väggmålning plats. Täck bara taket, eller förlänga väggmålning på alla fyra väggar. En blå himmel med vita cumulusmoln är glad och den vanligaste tolkningen, men du kan även använda en soluppgång, solnedgång och färger storm i kombination med flygplan kondensstrimmor eller någon annan form moln. En idé som talar till ett barns känsla av fantasi är att hitta bekanta figurer i molnen. Ett realistiskt målade väggmålning döljer det faktum att ett moln är kanin-formad, medan en karikatyr-liknande som gör gör det uppenbart. Lägg till ett flygplan, en flock fåglar eller en luftballong.

Coral Reef

Ett korallrev erbjuder en möjlighet att omge ett barn i en annan värld. Måla taket i blått och grönt ljus mönstrad som om den är den vattenytan underifrån. När vattnet blir djupare gå ner väggen, färgerna blir även djupare. Paint revets stenar och växter i ytterkanten av rummet, dra fokus till en vägg där revet är större och innehåller fler detaljer. Den roligaste delen av denna väggmålning är att måla delfiner, hajar, maneter, sjöhästar och ljusa tropiska fiskar. Måla dem simning av eller kommer rakt mot dig

Modern blommor

En fräsch, modern väggmålning börjar med skarpa vita väggar på den övre halvan av rummet och en annan ljus färg -. Såsom rosa eller grönt hav-på den nedre halvan. Mellan de båda halvorna, hand måla en gräns på ett komplementärt färg och täck den med vita prickar. Måla stora cirklar i olika storlekar och färger från samma tonala paletten på den övre halvan av väggen. Början på prickiga stolen järnväg, lägga lång, smal blomstjälkar detta i kontur blommor. Varje blomma ska visas som en enda obruten linje. Håll kronbladen på blomman vit men använder färger drog från cirklar på väggen för att definiera varje blommans kronblad, vener och centrum.

Family Tree

Denna väggmålning idé är i mindre skala, men har potential att växa . Välj en vägg eller ett hörn av ett rum, och måla ett träd från Baseboard till tak. Välj ett träd som har en speciell betydelse för dig eller som du finner tilltalande, t. ex. en blommande körsbärsträd eller en exakt kopia av ditt barns favorit träd ute på gården. Plan trädets grenar enligt ditt släktträd, går åtminstone så långt tillbaka som ditt barns mor-och farföräldrar. När trädet är klart, hänga inramade fotografier av familjemedlemmar på sina rätta ställen från grenarna.

Annan artikel

 • Hur sätter jag en lampa med en diffuser & nyans?
 • hur man bifoga en flaggstång till kolumn
 • den bästa hemmabio idéer
 • måla idéer färgschema för en tonåring sovrum
 • kök kakel backsplash idéer i Ohio
 • idéer för att dekorera ett betonggolv
 • hur man målar en stencil på dörrar köksskåp
 • hur högt ska jag placera en spegel på min vägg
 • söta svartvita sovrum idéer
 • gratis online inredning idéer
 •