hur man kan inreda ett kombinerat vardagsrum och matsal

hur man kan inreda ett kombinerat vardagsrum och matsal

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-15

Kombinerat vardagsrum och matutrymme tjänar flera syften och är idealiska för underhållande. När du är ute efter att dekorera en av dessa stora rum, är det lätt att känna sig överväldigad på grund av den mängd utrymme du behöver för att fylla. Istället för att låta det utrymme skrämma dig, låt det inspirera dig att se det annorlunda. När du vet hur att ordna möbler och arbeta med färger, det är lätt att göra en bekväm och välkomnande delat livsrum
1.
Måla väggarna i båda rummen i samma färg. Välj en färg som fungerar bra med färger i både vardagsrum och matutrymme. Gyllene färger och gul kommer att tillföra värme till dessa lokaler, medan vita är skarp och kommer att göra dessa rum känns rymligare. Blått är lugnande och grönt är energisk. Det viktigaste är att välja färger du tycker om.
2.
Bedöm hur du kan sammanfoga båda områdena genom färger och tyger. Du behöver inte köpa nya möbler men du måste kombinera element från båda utrymmena för att göra rummet känns mer enhetlig. Försök att använda tyger som delar minst en färg. Om grönt är en dominerande färg i mattor, försök att använda samma nyans av grönt i båda områdena i fönster behandlingar, dynor och klädsel.
3.
Häng samma fönster behandlingar i båda områden. Detta är ett enkelt sätt att göra området känns mer som en sammanlagd yta.
4.
Ordna vardagsrum möbler runt ett soffbord för att upprätta ett definierat område i vardagsrummet. Centrera främre foten på soffan på kanten av ett område matta och placera bord, stolar och lampor runt mattan. Mattan kommer att bidra till att förankra detta område samt tillhandahålla ett område för att besöka.
5.
Dekorera båda områdena på samma tema. För att hålla de områden från att titta stämmer och junky, dekorera på samma tema. Sprid ditt shabby chic pjäser under båda områden för ett enhetligt utseende. Om du har flera moderna stycken, se till att använda dem i båda områdena.
6.
Håll möblerna tillsammans bekvämt. Om din kombinerat vardagsrum känns för stor för den mängd möbler du har, försök att inte oroa sig för att fylla utrymmet så mycket som att skapa definierade, bekväma områden. Håll soffan tillräckligt nära soffbord att vara till nytta och hålla tabeller tillräckligt nära stolar att vara funktionella.
7.
Använd grönska för att hålla rummen känsla varma och välkomnande. Om de två områdena är stora, kan de känna sig gammal. Växter eliminera denna kyla i de flesta rum eftersom grönt ger en touch av art inuti.

Annan artikel

 • måla färger som går med honung ek list
 • alternativ för cement fasader
 • gör det själv köksskåp & Counter makeovers
 • vägg dekor för rum
 • brevlåda inredningsidéer
 • pittoreska bänkar för att göra av trä
 • hur man kan inreda en kille sovrum
 • hur man viker en liggunderlag
 • hur reparera en sladd utan matta
 • plåt polering
 •