det bästa området mattor att lägga över keramiska plattor

det bästa området mattor att lägga över keramiska plattor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-03

Fördelarna med en keramiska plattor golv är dess styrka och hållbarhet. Den negativa sidan av dessa golv är dess kalla, hårda konsistens. Att värma upp din keramiska plattor, shoppa det med ett område matta. Area mattor ger ett ekonomiskt och bekvämt sätt att uppdatera din inredning, och rätt matta kan komplettera din keramiska plattor och förbättra ditt rum inredning.

Vadderad Mattor

Oavsett design stil, är ett vadderat område matta det bästa valet för ett keramiskt klinkergolv. En vadderad matta löser flera funktionella problem. Utfyllnad kommer att hindra område matta glider, och det ger direkt dämpning och isolering mellan mattan och den kalla keramiska plattor.Färdiga vadderade område mattor finns i många stilar, mönster och färger, men om du hittar matta på rulle som passar ditt rum inredning bättre kan matta butiker klippa till en bit efter dina önskemål och binda stoppning till det (om den inte redan har ett vadderat underlag). Välj bara din matta bit från en rulle, ge försäljaren önskad mått och begära att få stoppning avgränsas till ditt nya område matta.

Plush

Den mjuka utseendet på en plysch matta kontraster den hårda ytan på keramiska plattor. Till skillnad från låg-lugg mattor, den långa mattan fibrer med en plysch matta lägga värme och dimension till rummet. Innehåller en plysch matta in i ditt rum design ger visuell intresse och textur till golv, förvandla den till en välkomnande definierade, boyta som är perfekt för underhållande eller bara koppla av.

vävda mattor

För ett område matta lösning som är lätt att sopa bort eller plocka upp och skaka utanför, är en vävd matta svaret. Vävda mattor, såsom sisal och flätade mattor, arbetar i matsal och vardagsrum med keramiska plattor golv. De lägger konsistens och färg på golvet, men förvänta dig inte det stötdämpande som kommer med en plysch matta.

/>
Sisal mattor är tillverkade av naturfibrer, och lantliga vävda område mattor består av tyg remsor som inför en rad olika färger i rummet. Placera ett halkfritt matta under mattan för att förhindra den från att glida eller flytta på keramiska plattor.

Överväganden

Du kanske inte kunna kombinera alla dessa komponenter i en bästa matta för ditt space, men försök att välja en matta som har mer än en av dessa funktioner. Det bästa området matta att lägga över en keramiska plattor golv är en som har stil, funktion och isolerande egenskaper som gör det att fungera bra i rymden.

Annan artikel

 • stadieindelning idéer att sälja ett hem fort
 • hur man skapar en plantskola för en pojke
 • hur man gör ett hus känns hemtrevlig
 • hur man hänga armaturer kök ljus
 • Hur högt ska ett biljardbord ljus skall installeras?
 • Utsmyckning idéer för ett vardagsrum i Miami
 • Kök Decorating idéer från experter
 • hur man förbereder vägg textur
 • idéer för att dekorera gamla väggar
 • körsbärsblomma mittpunkten idéer
 •