bänkskivan färg färger

bänkskivan färg färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Måleri köksbänkarna är ett ekonomiskt val för en ny och fräsch leta efter ditt kök. Paint fungerar bäst när det appliceras på ren, även laminat bänkskivor. Enligt Tim Carter i Ask The Builder, oljebaserade färger är det bästa valet att använda. Han rekommenderar att använda flera färger eller utsmyckningar bänkskivan, såsom stenciling eller faux lacker försluts med flera lager klarlack golv uretan att göra en funktionell yta.

Tuscan färgtema

Välj en toskansk tema, och ta in färger på den toskanska landsbygden. Naturliga färger som pastoral greener, röda tegel och färgerna på solnedgången, fungerar bra med en toskansk färgtema. Först överväga färgen på dina skåp och golv. Om du har mörka skåp, välj en blek palett för din bänkskiva. Base nyanser ljusgul med en mörkare skikt av terrakotta faux crackle paint arbeta för ett mörkt kök. Använd en spraka lager som torkar platt eller görs platt med flera lager av uretan.Mörkare färger används när skåp och golven är ljusare i färgen. Måla bänken en grundfärg av mörkt brun lerkärl, och använda ett hav svamp eller trasa att tillämpa sporadiska lager av mjuk kitt och sand för att efterlikna utseendet på toskanska travertin.

Beach-inspirerade färger

Ta in känslan av stranden under hela året genom att måla dina bänkskivor en ocean blå. Välj den blå som passar din stil och smälter väl in i andra aspekter av ditt kök. Hitta en 6-tums enda snäckskal eller sand dollar stencilen på din lokala hantverk leverans butik. Använd en schablon pensel och en grå-vit oljefärg till stencilen mönstret på bänken. Applicera en stencil i mitten av bänkskivan ungefär var 18 inches, och undvika bänkskivan områden som får mest användning. Placera stenciler där de behaga dina ögon och design vision för rummet. Om du föredrar att använda mindre stenciler, är den bästa placeringen nära framkanten på bänken. Coat med uretan gång torr.

Edgy och Arkitekt

Paint bänkskivor högglans svart för en vass och modern känsla. När torr, toppa med en platt lager stålgrå oljefärg. Applicera en spraka glasyr på täckfärg att producera en gammal värld arkitektonisk yta, eller använda en mönstrad roller att tillämpa den grå färgen i ett mönster som ser ut som en industriell stål galler. Täta med uretan gång basen rockar är torra.

Annan artikel

 • Hur man monterar rörlig vägg mantlar
 • Hur rengör jag en gammal ångbåt stam?
 • två ton hallen målning idéer
 • Hur ändrar jag ett rum för att göra det goda vibbar?
 • Utsmyckning tips & stilar för fönster behandlingar
 • hur att reparera glasyr på keramiska plattor
 • semester design inredning idéer
 • belysning idéer för en källare teater
 • hur man gör cd rack
 • hur man omforma ett granit kök
 •