Mickey Mouse rum idéer

Mickey Mouse rum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-16

Musse Pigg är en av Disneys mest kända figurer. Den 1928 film, "Steamboat Willie", välvda denna lilla mus till berömmelse, han förblir en tidlös tecknad serie, vars popularitet sträcker sig över generationer. En Musse Pigg-tema rum har en mängd alternativ, från all-out Mickey inredning till subtila accent bitar. Denna typ av rum fungerar bra för alla åldrar, från spädbarn till vuxen fanatiker.

Plantskola

Musse Pigg-tema plantskolor som en trevlig atmosfär för en baby. Måla väggarna en lugnande färg som ljusblå eller grön. Devote en vägg till en Musse-tema väggmålning föreställande Musse i en färgsprakande äventyr med sina vänner. När det kommer till gardiner och spjälsäng sängkläder, använda en Micky Mouse tema tyg. Mönster sträcker sig från klassiska Musse Pigg till baby Musse kan hittas. Förvandla en enkel, svart gungstol i en Musse-tema ett genom att placera en mus öra på varje sida. Ovanför sängen hänger en trä släppandet av barnets namn och plats en Musse Pigg väggbonad på vardera sidan.

Kid's Room

En äldre barn som tycker om Disney kan njuta av en Musse Pigg sovrum. Eftersom detta är ett mycket populärt tema, har du några problem att hitta tillbehör och möbler för att fylla rummet. Använd starka, klara färger som rött finns i Mickey's shorts eller den gula i hans skor. Undvik att måla alla väggar en ljus färg, eftersom detta kan vara visuellt överväldigande, men var inte rädd att ägna en vägg till en ljus färg. Häng inramade bilder från Musse karikatyrerna i hela rummet. Gör en Musse sänggavel genom att skära ut en runda huvudgavel från en bit plywood och lägga öronen till det. Slipa träet och måla svart. Köp en plåt och tröstare anges i Mickey Mouse tema och placera en Musse uppstoppat djur på sängen för att avsluta det.

Teen Room

Om din tonåring inte kan få nog av klassiska Disney, det finns ingen anledning hon kan inte njuta av en Musse-tema sovrum. För äldre barn och tonåringar, fokusera på en klassisk, sofistikerad design. Måla väggarna en blek färg, t. ex. himmelsblå eller lavendel. Använd mörka trämöbler. På väggarna, hänga hyllor för att visa vintage Musse minnessaker som en "Steamboat Willie" staty eller klassiska Mickey Mouse Club öron. Häng svartvita bilder av klassiska Musse teckningarna placeras i svart trä ramar med vita mattor i hela rummet.

Annan artikel

 • diy badrum redecorating idéer
 • Hur man använder en streamer bagageutrymme för inredning
 • cowboy plantskola teman
 • Hur högt ska du sätta tapet gränser?
 • Inredningstips för ett stort sovrum
 • sovrum idéer med guld väggar
 • stugstil badrum idéer
 • hur man hänga lagringsbehållare på baksidan av dörren
 • poolhuset badrum idéer
 • hur man kan inreda nya mönster för draperi
 •