Hur man monterar ovala speglar i badet

Hur man monterar ovala speglar i badet

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-10

Valet av speglar för användning i badrum är praktiskt taget outtömliga. Du kan välja ett inramat eller utan ram spegel, avfasade kant speglar, textning speglar eller speglar skåp. Storlekar varierar också kraftigt, från en enkel rektangulär spegel ovanför diskbänken till stora speglar utvidga nästan längden på ditt badrum. Ovala speglar är ett bra val för montering ovanför en diskho eller fåfänga. De flesta är utrustade med den hårdvara du behöver för att hänga dem, inklusive klipp eller annan hårdvara att montera på väggen och motsvarande ribbor på att hänga upp spegeln.

Du behöver:
Mirror
. Nivå.
Penna.
Monteringsdetaljer (om det inte ingår).
Skruvmejsel.
Regeldetektor.
Borrmaskin.
Växla bultar eller skruvar.
Tejp eller filt.


1.
Välj en plats för spegeln. Vare sig det är ovanför diskbänken, toalettskåp eller toalett, du vill att centrera den. Mäta bredden på objektet över vilken spegeln ska hänga och hitta centrum. Överför centrering märke på väggen och visar lätt i mittläget med en blyertspenna.
2.
Torka passa spegeln på väggen, räkna ut hur högt du vill att det ska hänga. Markera botten av Mirror's underkant.
3.
Hjälp av en nivå, dra en rät linje där den nedre kanten kommer att bli. Även om det är en oval spegel, måste du ha en rak kant för att ordentligt markera de platser där de två hängande klippen kommer att installeras.
4.
Lägg spegeln ansiktet nedåt på en plan yta (täcka ytan med en handduk för att undvika repor spegeln ansiktet). Mäta avståndet från botten av spegeln för att en tänkt linje mellan de två spjälorna nära toppen av spegeln. Överför att avståndet till väggen med penna, mätning från den linje som du tidigare drog anger ned i spegeln. Markera det.
5.
Mät avståndet mellan de två hängande klipp på baksidan av spegeln. Använda centrum märke på väggen, överföra spegelns klippet positioner i väggen. Använd ett vattenpass så att de två varumärkena är ännu.
6.
Installera klippen in i väggen som spegeln ska hängas. Om märkena anpassa med dubbar (använd en regeldetektor att bestämma det), skruva klippen på plats med en skruvmejsel. Om inga reglar finns tillgängliga för att förankra klipp, borra ett litet hål och använd Molly skruvar, vippbultar eller någon form av expansion förankringssystem att fästa klippen. Synligt skruvhuvudena bör täckas med tejp eller kände att skydda baksidan av spegeln.
7.
Fäst ett skum eller annan spacer nära botten av spegeln (i från kanten några inches) för att hålla spegeln från hängande ojämnt. Mellanlägget ska vara samma tjocklek som avståndet ockuperat av klippet /hängare system överst på spegeln. Detta kommer att säkerställa att spegeln är samma avstånd från väggen upptill och nedtill. (Vissa speglar kommer med en fyrgradig clip-system, i vilket fall måste du markera och installera fyra hängande klipp, och en spacer är inte nödvändigt. )
8.

Skjut spegeln på klippen. Lamellerna på baksidan av spegeln ska vara tillräckligt bred för att stå för mindre avvikelser om din placering av monteringen av klippen.

tips och varningar


 • -dusch speglar också kan installeras, oftast med sug-kopp fästen. Speglarna är plast eller rostfritt stål av säkerhetsskäl.
 • Annan artikel

 • hur man fixar en sänggavel på väggen
 • stuga inredning idéer
 • tredimensionella vägg dekor
 • målning stuga stil matsal stolar
 • Hur gör jag blandar färger Sage Green & Lite turkos blå för badrummet?
 • Hur hittar jag rustika möbler i North Carolina?
 • gör-det-själv-skåp gjutning
 • Utsmyckning idéer för Porches plantering hus
 • Gameroom inredningsidéer
 • färg idéer för kontoret eller datorrummet
 •