söt målningstekniker för skåp

söt målningstekniker för skåp

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-19

Skåp är som dukar för fantasin. Det är lätt att liva upp dem, ge dem några personlighet-din-det blev en charmig inredning för ett speciellt barn eller ett självständigt inhemsk konst. Allt som krävs är en pensel, en bild eller en smart idé och en eftermiddag med ett par färgburkar.

Dollhouse Skåp

Detta skåp förändringar för att passa ett växande barn. Omvandla en två dörrar av trä skåp med hyllor i en fantasi dockskåp. Svamp vit färg på utsidan, och när den torkar, svamp lätt bara lite blekt grå över de vita att producera en "stuck" finish. Måla en blå eller lavendel gavelförsedda tak med halvmåne kakel, fönster med gula och gröna fönsterluckor och gardiner spetsar på varje våning, balkonglådor fulla av prästkragar och pelargoner på bottenvåningen och en klarröd ytterdörr med veranda steg och en gräns gräs, penséer och tulpaner. Skåpet första butikerna barn leveranser och barnkläder, blir då ett förskolebarn extravagant stora dockhus och slutligen blir omgjord i en bokhylla som behåller sin handmålade charm tills det är i arv till nästa generation av förtjust barn.

Apple Skåp

Exchange din tråkiga kök för GINGHAM-och äppelpaj genom att dekorera din vägg skåpen med enkla, läckra design. Vit, krämig gula eller blekt grönt skåp få ett nytt land se ut när du målar äpplen på dem. Välj tre olika färger äpple eller hålla dig till din favorit typ. Freehand skiss eller spåra en stor äpple, död-center, på varje skåpdörr. Använd hobby färger för att fylla i form, du kan måla en vanlig, platt äpple som ser ut som en barnteckning, men att spendera lite tid att måla i detalj och de olika färgerna i en riktig Apple kommer göra konstruktionen pop. Måla insidan av skåp för att matcha äpple på utsidan, för en mormor Smith äpple använda grön färg, öppnas en klassisk rött äpple på en dörr så att en röd skåp inredning eller en skinande gul hudar äpple gul hyllor inuti. Om du kan hitta blad knoppar eller äpple vred paj för skåpdörrar, kommer köket att visas riktigt nyckfull. Och glöm inte GINGHAM gardiner.

Folkkonst Skåp

Måla en regenererats skåp från garaget eller sparsamhet butik till en primitiv konst konstigt att kunna lägga till lite humor i en hall eller liva upp ett gästrum. Rengör skåpet och måla rakt över den gamla färgen, eller om den gamla färgen är för instabil eller mörk, sand lätt och prime pjäsen med vitt. Betala med egna motiv, kopiera den charmiga konsten dina barn producerade när de var små, jakten på en Mary Engelbreit stil idén med massor av rutmönster och körsbär eller bli inspirerad av vykort från en Folk Art Museum. Använda några levande färger och en mängd olika tekniker: torr pensel, stänkte prickar, godis-ränder, upprepa motiv natur. Fånga den orange cirkeln av din sovande katt, solros som växte så högt som spaljé, fyren och hummer som gjorde din semester. Stencil eller skript någon favorit ord eller fraser i sidorna. Och glöm inte insidan. Paint it samma levande färgton som en av de exteriörfärger, eller plocka upp en design som prickar eller en pläd från framsidan av skåpet och upprepa det hela insidan.

Annan artikel

 • semester design inredning idéer
 • Hur bestämmer jag om exteriörlack färg?
 • tall sovrum färg idéer
 • Hur inreder jag ett fyra årstiderna solarium?
 • Utsmyckning idéer för ett 900 kvadratmeter stort hus i Florida
 • spelrum inredningsidéer
 • hem idéer för transportbehållare
 • pentry måla idéer
 • billiga och enkel inredningsidéer
 • litet badrum inredning råd
 •