källaren bild idéer

källaren bild idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-24

En färdig källare kan vara en stor tillgång för ett hem. Det kan bli ett extra rum där för att umgås, en studie eller ett barns lekrum. En vanlig nackdel med den användbara färdig källare är bristen på fönster. Även ibland källare har fullstora Windows är detta ett ovanligt inslag. Hängande bilder som bidra till att öppna upp rummet med färger eller ta skönheten och rum i naturen i källaren kan avsevärt öka sitt överklagande.

Målningar av Landskap

Hängande målningar eller utskrifter av landskap i källaren kan bidra till vissa naturlig skönhet in i rummet, och kan även ta med utseendet av naturligt ljus. Överväg att använda berömda utskrifter av landskap, såsom de av Monet och van Gogh. Förutom att skapa färg och utseende utrymme, kan dessa bilder väcka också kultur och klass i din källare. Leta efter natursköna målningar av okända konstnärer i secondhandbutiker och försäljning tag, en målning eller skriva ut behöver inte vara igenkännlig berömd för att få stil på ett rum

Fotografier av Nature

Med framsteg inom digital fotografering och ökande. metoder för att redigera fotografier, är det enklare än någonsin att ta bilder av naturen. Ta en promenad till ett naturskönt område i närheten av hemmet och avfyra några skott, är chansen, kommer du att få minst två eller tre bra fotografier från partiet efter redigering. Omvänt kan du investera i berömda utskrifter av landskap eller naturliga miljöer, Ansel Adams är en välkänd och respekterad fotograf vars utskrifter är lätta att hitta och köpa

barnbilderböcker Display

Om du har barn och du ". åter forma den färdiga källaren till ett lekrum, det finns inget bättre dekorativ bild alternativ än originalet konst som produceras av dina barn. Även om du inte vill bygga hela din dekorativa tema kring dina barns teckningar och målningar, kan du ägna en del av en vägg för att ditt barn "konstnärliga experiment. Har dina barn skylt (med din hjälp naturligtvis, om de är för unga) och datum favoritbilder, och inramar dem. Denna ursprungliga konst kommer att öka i sentimentalt värde som dina barn blir äldre och stoppa finger-målning, teckning med krita eller kritor och experimentera med färg.

Abstrakt konst

Abstrakt konst med starka färger eller mönster lager kan vara ett utmärkt alternativ för att väcka liv och färg i din källare. Till skillnad från pastorala eller natursköna inställningar, abstrakt måleri är inte decipherably ena eller det andra. Av denna anledning har de ett kraftfullt sätt att påverka känslor och stämning mer än många traditionella former av konst. Detta kan vara en kvalitet som visar ditt källaren också. Betrakta den stora färg experiment av Rothko för målningar som genomsyrar ett rum med färg och humör.

Annan artikel

 • gratis inredning idéer
 • hur man kan inreda mitt badrum med fåglar
 • hur man kan inreda ett sovrum med lutande tak
 • hur man utformar ett mezzanine
 • diy trumma lampskärm
 • Hur mycket ska jag betala för porslin kakel installation?
 • vilka färger skulle se bra ut i en ljusblå kök?
 • tips när du köper projektorer hemmabio
 • medeltida sovrum inredningsidéer
 • inredningsidéer med stora kolumner
 •