damrummet kakel idéer

damrummet kakel idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-20

vackra eller arrestera kakel design i ett pulver rum blir det viktigaste inslaget i inredningen. Färgen och sammansättningen av kakel är möjligen djärv och glamorösa, blek och associationer eller lekfulla, uppmärksamma funktioner i rummet. Med en mosaik eller dekorativ kant, undvika SYSSELSATTHET av mönstrade tapeter. Faux målade väggar-som inte konkurrerar med kakel-och ovanligt sänkor harmonisera en distinkt gästbadrum

Shore Scene

En delikat antydan till havet i ett litet pulver rum kommer från ett handfat backsplash. av små glas kakel i ljusa, brokiga hav skum, blått, grönt och SKUM vita. Kakel kunde sträcka på golvet under en glänsande vit stol järnväg och en svamp vit övre väggen med bara en antydan av blått i sig. En chunky marmor bassängen sitter på en unstained trä hylla färg på grov sand. Bassängen fungerar som en sänka som ekar kakel färgerna i sin vita marmor skott med ljusblå och grå ådror. En spegel över handfatet, omgiven av snäckskal, avslutar effekten. Den exakta, blek kakel är vad skärper upp detta rum och är den verkliga fokus för designen. Använd större fyrkantiga keramiska golvplattor, virvlade med färgerna i glasväggen kakel, det kommer inte att förringa den vackra "tideline" av glaset plattor.

High-stil Geometrics

Ett pulver rum med sofistikerad stil börjar med skarpa svartvita kontraster. Plattan sätter scenen för resten av designen. Täck golvet i åttkantiga vita keramiska plattor i samband med små fyrkantiga svarta keramiska plattor. Golvet är dramatiska, särskilt när det tillåts att skina med helvit golvlister, dörr-och portvalv trim, krönlister och tak. Väggar är en viskning av moln vit, en inte helt grå som används för att definiera vita knutar. Och det teatrala klinkergolv är lätt balanseras av en kristallkrona och lampetter vägg, en art déco-spegel och en glänsande svart emaljerad stol med en vit linne eller sammet säte.

Twin Stripes

En hektisk pulver rum med dubbelt handfat, sida vid sida satt i en platta av marmor, är fantastisk med vertikala ränder kakel som stiger upp från golvet. Väggarna och golvet i rummet täcks öre kakel --- färgade på golvet och mestadels vit på väggarna. Två breda ränder av färgade plattor köra upp på väggen, ett bakom varje avrinningsområde, definiera sjunka områden. En ganska kombination är en honung guld golv och kakel rand mot vit. Men ormbunke eller Robin ägg blå är bra val också, i kontrast till krom ram för en vit marmor diskbänk platta. Matchande nyckfull oinramade speglar över sänkor bör sitta rakt i breda kakel ränder, ytterligare understryker design. Kantlist eller ränder på vita handdukar plocka upp färgen på kakel.

Annan artikel

 • sovrummet arrangemang idéer
 • hur man utformar konstgjorda blommor
 • Hur lägger jag för gardinerna & kapellet på en himmelssäng himmelssäng?
 • Hur är bomullssnöre gjort?
 • hem plantskola inredningsidéer
 • Hur fungerar en lampa switch?
 • populär husfärg färger
 • vad är en sten sjunka?
 • engelskt lantgods inredningsidéer
 • Hur skär jag en granit toppen?
 •