kreativa idéer för en plantskola

kreativa idéer för en plantskola

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-03-04

Fyll i barnkammaren med värme, funktionalitet och fantasier för att skapa stora stil i vad som är kanske en av de mindre rummen i hemmet. När man dekorerar utrymmet, få kreativa och återanvända objekt till konstverk. Införliva tillbehör runt i rummet för att lägga till en lekfull och balanserad stil till utrymmet. Ofta inspirerad av en enda färg eller stycke tyg, är en plantskola ett utrymme för att skapa en mysig, intim atmosfär för barnet.

Paint

Ta nöje i att skapa en plantskola fylld med färgglada scener. Tillämpa ett nytt lager färg i en ljusgrön eller aqua skapar värme i rummet, utan även ger en dämpad färg som kompletterar tillbehör som sängkläder och konstverk för att skapa en enhetlig design. Hand måla en väggmålning över muren färg för att skapa en provisorisk konstverket. Om du har tillgång till en projektor, stencil bilder som blommor, buggar eller kartor på väggen och ur projektorn. När objektet är skisseras, få den att fungera med färg. Välj färg som ekar befintliga färger finns i rummet. Prova stenciling taket med en utomhus scen för en dramatisk design till utrymmet.

Bakgrund

När en intetsägande neutral palett kan lämna en plantskola köldkänsla och färglös, skapar nyckfull tapet en visuellt tilltalande design. Bakgrund en vägg i en pulserande mönster som en spaljé eller randigt ut för att skapa en accent väggen i rummet. Möbler som ett barns bokhylla ser slående med tapet tittade igenom. Överväga att tillämpa tapet som en ram runt rummet för att hålla budgeten prisvärda och lägga lite av fantasier. Tänk utanför boxen design, och använda tapet som konst. Hitta en färgstark bild ram och montera en bit tapet i barnkammaren. Hang tre tapet monterad ramar längs ena väggen för en brännpunkt till utrymmet.

Tillbehör

Införliva ljusa färger och former i barnkammaren med en hängande mobil. Hängande mobiler tillverkade av mjukt material såsom filt är kostnadseffektivt sätt att göra din egen design. Skär ut figurer av fjärilar och fåglar, och hänga dem över spjälsängen för en explosion av färg till rummet. Tänk utanför lådan, och häng bricka på väggarna i plantskola för en catchall för baby objekt. Använda en del av pinnar att hänga bilderna och andra minnessaker. Häng din egen tillväxt diagram i barnkammaren för att spåra barnet tillväxt de senaste åren. Måla djur som giraffer och dinosaurier, och objekt som blommor och träd på väggen för att skapa din egen personliga tillväxtkurva. Lägg lekfulla inslag till förskolan som ett fyrverkeri spegel över spjälsängen. Speglar reflekterar ljus runt utrymme och skapa illusionen av ett större rum. Välj lekfull speglar i spännande former och mönster, som en uppsättning fjäril speglar över en föränderlig station.

Annan artikel

 • kök remodling idéer
 • traditionell design idéer för badrum
 • färgen färger som går med persika
 • blå sovrummet idéer
 • dekorativa sätt att använda tyll på att dekorera
 • diy golv kudde
 • cool betonggolv idéer
 • choklad och grön interiör design idéer
 • stockhus badrum idéer
 • teen sovrum makeover idéer
 •