köksbänk backsplash kakel idéer

köksbänk backsplash kakel idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

När pengarna tryter, dekorera eller redecorating kan vara en utmaning, redecorating ditt kök speciellt. Det finns dock några inredningsidéer som är låg-budget, och ett bra ställe att målet är köksbänken backsplash. Mer än en köksbänk backsplash kakel idé är möjligt och roligt för dig och familjen att göra.

Mural Kakel


 

Mural plattor kan vara ett roligt sätt att sätta lite färg på ditt kakel kök backsplash. These är något som du kan installera själv. Använd väggmålning brickor för att göra olika scener, lägga intresse och en samlingspunkt för ditt kök. Idéer finns på New England Art Kakel och Picture This Tile Designs.

Handmålat kakel

Hand måla befintliga plattor i din backsplash och skapa ny design. Den första och mest tvingande steget är att rengöra plattorna noga för att se färgen fäster som det ska. Det andra är att använda antingen oljebaserad färg eller färg som innehåller en uretan. Tredje, skydda din målade backsplash genom beläggning med en uretan finish.

Gör din egen Backsplash Kakel

En annan av de köksbänken backsplash kakel idéer är att göra din egen plattor. Du kan göra detta genom att blanda 10 pounds av lerjord i din egen trädgård, vatten och sand, eller använda skulptur lera som du kan köpa i en butik. Genom att göra en backsplash från dessa plattor kan du skapa något från början som är helt din egen.

Annan artikel

  • idéer för kök fönsterbrädor
  • sked & gaffel idéer kök
  • primitiva kök bänkskiva idéer
  • köksbänk backsplash kakel idéer
  • idéer för egna designer kök
  •