persienner som blockerar ut värme

persienner som blockerar ut värme

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-24

Att hålla ett hem energieffektiv är en ökande utmaning som kan dra nytta av användningen av persienner eller nyanser som blockerar värme och kyla minskar förlust. Enligt Hunter Douglas, tillverkaren av fönster behandlingar, upp till 40 procent av varm och sval luft ut genom fönstren. Fönster alternativ såsom cellulär rullgardiner, persienner trä, solenergi nyanser och mörkläggningsjalusier kan minska mängden av varm och kall luft förlorade, vilket sparar energi och pengar.

Mobil Blinds

Det cellulära design liknar en honungskaka, ger celler eller fickor av stickade, lätt bomull som motstår värme. Cellerna fälla luften inuti, så att den kall eller varm till rumstemperatur. Den större storleken på cellen, upp till 1 tum, desto mer luft det fällor. Mörkarna är tillgängliga i vertikala och horisontella stilar och i många färger. Mörkar med två honungskaka celler, en i den andra, ger högsta energieffektivitet. Cellular mörkarna är fläcken och mögel resistent och kräver endast normal damning att hålla dem rena.

Träpersienner

Blinds av trä ger en utmärkt barriär och de trängsta ramfönster isolator som stoppar värme. De horisontella lameller finns i 1-till 2 1/2-inch bredder. Avståndet mellan spjälorna kontrollerar mängden ljus. Trä är en naturprodukt, så torka träolja varje år på mörkarna håller dem från uttorkning och sprickbildning. Träpersienner varar i flera år, men solens strålar kommer i slutändan att blekna deras färg. Om du vill ha utseendet av trä men inte kostnaderna, anser faux trä persienner.

Solar Blinds

Solar mörkar liknar solglasögon för ditt fönster kan du se fram men solens värme är blockerad. Solar persienner är gjorda av ett vävt plastisolerad glasfibernät som filtrerar bort solens sken och värme men tillåter naturligt ljus i. Det har en öppenhet faktor för storleken på väven 3 till 14 procent, ger ett större väva in mer solljus . Solar mörkarna är dyra men kräver lite underhåll, rena lätt och inte bleknar.

Mörkläggningsgardiner

En blackout blind faktiskt reflekterar solens strålar, vilket minskar värmen. Den slat s inre sida är tillverkad av polyester eller tyg medan värmereflekterande Mylar är på utsidan sidan. Du kan välja nivå på täthet från låg till hög för att ge olika mängder ljus i. Blackout nyanser är vanliga i en plantskola, barns rum, ett media rum eller vilket rum som kräver låg ljus och ökad integritet.

Annan artikel

 • olika idéer för målning listen
 • lekrum idéer för barnbarn
 • tuscan inredning idéer
 • hur man gör antika skåp hyllstöd
 • hur man installerar ett spö duschdraperi utan en spricka
 • hur man kan inreda Baseboard Trim & listen
 • sovrummet Utsmyckning råd
 • det bästa tyget för reupholstering soffor
 • keramisk metallhalogen vs HPS
 • familj badrum inredningsidéer
 •