panelning målning idéer och läder tekniker

panelning målning idéer och läder tekniker

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-16

TRÄPANEL ger en känsla av rikedom och lyx till ett rum med väldigt lite arbete. Denna tunna träpanel kommer i långa bitar som spik lätt att den nedre halvan av väggen. Du kan välja en trä tonen för din panelning och fläckar det eller väljer att måla det. Du kanske vill måla om din panelning är gammal och behöver lackering. Måleriet är billigare än lackering och erbjuder fler alternativ än du kanske tror. Du kan också lägga lite extra lyx till ditt rum med ett faux läder finish, som ger din panelning utseende stoppade läder.

Solid Paint Färger

PANELA anpassar sig lätt till de flesta inredning stilar, från franska land till modern viktorianska. Om du vill ha en lätt, luftig känsla i rummet, måla panelning en ljusare färg än väggarna. En fransk land rummet skulle göra bra med Kornblå på väggarna och grädde på panelning. För ett jordat titta, prova en mörkare färg på panelning med en ljusare färg på väggarna. Djupt vinröda på botten och en rik, blek guld skulle fungera bra för en viktoriansk stil. Om du vill gå ultramodern samtidigt atmosfären ljus, prova två olika färger av samma värde. Till exempel skulle bleka limegrönt på panelning med en primula rosa eller lavendel på väggarna gör verkligen ditt rum pop.

Läder PANELA

konstläder målningstekniker lånar sig till rika dekoren stilar som modern viktorianska och rustikt elegant. Istället för att bara måla din panelning en färg, kan du ge utseendet på stoppade och stoppade läder med denna enkla teknik. Välj en ljus halvglättat färg för grundfärg och två glasyrer i mörkare nyanser av samma färg. Använd traditionella läder färger på panelning, som röda eller bruna. För brun, måla panelning en mättad röd-taupe färg. Glasyren över färgen med din tändare glasyr färg; detta bör vara en lönn brun. Låt glasyr torr och tillämpa ditt senaste glasyr färg, en djup körsbärsträ färg. Crumple en trasa i handen och badda bort några av de bästa glasyren medan det fortfarande våt. Detta ger väggen utseende mjukt läder. Par detta läder avsluta med en varm terrakotta eller vinröda på övre väggarna.

Läder Väggar

Om du älskar en helt naturlig look, men inte har budget att installera läder väggar, prova en faux finish teknik. På väggar, kan du välja vilken läder färg du vill från rött till gult till grönt eller brunt. Om du går röd, börja med en ljus äpple röd halvmatt färg. Måla över den med en något djupare körsbär glasyr. Välj ett andra glasyr i en mörk rött vin färg. Låt de första två lager torka ordentligt. Efter det att de andra glasyr, trycker du på en frihandsquiltning pensel-en borste med hårda, borst stel-mot de våta väggen. Borsten kommer att avslöja de två underliggande färger och ge din vägg borstad konstläder.

trä panelning går mycket bra med läder. Välj en fläck som kompletterar din vägg färg. För rött läder, plocka mahogny eller körsbär bets. Ljus lönn skulle gå bra med gult läder och ljus aprikos fläcken med brunt läder.

Annan artikel

 • Skillnaden mellan medelhavet & tuscan dekorera
 • plisserad roman skugga instruktioner
 • alternativ till den skjutbara uteplatsen glasdörr
 • idéer om dekorationen en nursey
 • gothic punk sovrum makeover idéer för lan flickor
 • hur man kan bli av stencil mönster på väggar
 • Betty Boop plantskola dekorationer
 • Vardagsrum stilar
 • hur man gör en konkret ramp för rullstol
 • kite inredningsidéer
 •