hem inredning idéer

hem inredning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-19

Du kan göra ett uttalande om din personlighet, även om du inte har förmågan att skriva, måla eller spela musik. Använd inredningen av ditt hem att göra ett starkt uttalande om dig själv att spelar upp din personlighet. Designa din personliga utrymme kan släppa kreativitet och fantasi i din psyke. Ring ditt hem din duk och skapa ett mästerverk som är tal om trakten.

Faux spis

Om du alltid har velat ha en öppen spis men bor i ett fuktigt område eller bara inte har råd att installera en riktig en, kan du skapa en eldstad som överträffar även de bästa autentiska öppna spisar. Hyr en trompe l'oeil konstnär för att skapa brinnande glöd, stockar och en mantel av ingenting men färgen appliceras på en kal vägg i en fotorealistisk sätt. Förbättra detta knep i ögat genom att inkludera en tredje dimension i form av en faktisk eldstad eller mantlepiece toppad med personliga föremål d'art. Om du inte har råd med en artist, kan du skapa en mindre spektakulära illusion med tapet.

Korsande Speglar

inte understimate makt speglar att fördubbla storleken på ditt rum. Ja, naturligtvis, tittar du på en ren återspegling av samma område, men placera en bred spegel längs två korsande väggar och du kan bli förvånad över hur bra en illusion av att fördubbla storleken på rummet verkligen är det.

Belysning Alternativ

Ljus kan ha en dramatisk inverkan på din inredning. Överväg alternativ till den standard taklampa som flicks på med en strömbrytare på väggen. Bland de belysningsalternativ att tänka på är justerbar spår belysning, höga skaft uplighters, bärbara spotlights, bordslampor, vägglampor skans, cirkulär montering med spotlights och låg spänning infällda halogenlampor.

Multitasking Inredning

Små utrymmen kan dra nytta av multitasking i form av möbler. Om ditt hem saknar extra utrymme, utnyttja flera olika ändamål möbler. Köp en bäddsoffa istället för en soffa. Dekorera med Hassocks som öppnar upp för att dölja allt från tidningar till plast gafflar och skedar för informella uteplats middagar. Titta dra nytta av alla utrymmen i huset genom att alla objekt för flera.

Målad Panel

träpanel behöver inte se ut som något från ett tidigt 1970-sitcom set. Modern träpanel är hög kvalitet och kan vara dekorativt accentuerat med effekter som inkluderar stenciling, prägling och snyltar.

Inomhusträdgård

Vem säger att en trädgård bara kan odlas utomhus? Ordna din inredning systemet till att omfatta förvandla ditt hus till en inomhus trädgård som kan konkurrera med någon av dina grannar "utomhus trädgårdar. Var kreativ med containrar genom att utnyttja allt från sufflé rätter till gamla datorskärmar som du har urholkat. Prova på bonsai trädgårdsarbete. De många växter som kommer att frodas inomhus med ordentlig uppmärksamhet är mammor, växter paraply, (låt inte husdjur äter blad) julstjärnor, jasmin växter, Venus FLUGFÅNGARE växter, Wandering judar, de flesta typer av kaktusar och tomater. Om du har en uteplats, bifoga den till att skapa dina egna växthus.

Annan artikel

 • anvisningar om hur man gör en dyna fönsterplats
 • hur man beräknar infälld belysning
 • Hur inreder jag ett vardagsrum med en 16-fots vägg?
 • Howard Miller väggklocka instruktioner
 • hur man bygger ett hus med spel möbler
 • Hur man monterar en stor spegel på väggen
 • vad göra när trä arbete är repad och har färg fläckar
 • keramiska kök backsplash idéer
 • användningsområden för keramiska plattor
 • hur man gör grytlappar av strumpbyxor
 •