den bästa faux finish för badrum

den bästa faux finish för badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-17

Du behöver:
avfettning
. Uretan.
Craft färger.
Denaturerad alkohol.
Vax.
Penslar.
Luddfria rengöringsdukar.
Roller.
Medium-slippapper.
Fine-slippapper.
Stenciler (tillval).
Stämplar (valfritt).

I badrummet finns en plats för avskildhet och avkoppling, och ibland är det det enda stället att gå för lite lugn och ro. Det är lika viktigt att eftertänksamt dekorera detta rum-som bara familjen kan se-som det är att sätta tankar i inredningen av de mest offentliga rum i hemmet, och det hela börjar med badrummet väggar. En faux finish kan ge ny karaktär till en gammal rum, och en unik charm till ett nytt rum.

Marble

En marmor kan ge badrummet en elegant känsla med en touch av den klassiska. Denna finish fungerar med nästan alla färger, marmor behöver inte vara en traditionell vit och grått. För ett annorlunda utseende, prova en vit grundfärg med rosa, gul, orange eller till och med grön och blå höjdpunkter. Om det redan finns marmor i badrummet, oroa dig inte om i samma färg. Helt enkelt välja något som kompletterar.Detta mål kommer fint omge ett badrum med en klassisk eller europeisk stil. En marmor faux finish är ett bra val för dem som är intresserade av att lägga lite textur till rummet också, för täckmålning av vit glasyr eller franska krita kommer att lägga en marmor-liknande glans och glitter på väggarna.

Ådring

ådring återskapar känslan av trä texturer i färg genom att köra en kam-liknande verktyget över en grundfärg och genom en annan genomskinlig lager för att skapa utseendet på en träfibrerna. Även den mest noggrant förseglade trägolv och väggar kan varpen när omges av fuktig luft, och badrummet är ett av de dampest rum i hemmet. Ådring kan ge intryck av trä med bekvämligheten av färg.Denna finish kan ge nytt liv åt ett land tema badrum, eller återuppliva ett badrum med en loge inredning. Beakta även denna yta för ett fritidshus eller jaktstugan badrum.

Aged Illusions

"Aged illusioner" beskriver en faux finish som liknar antiquing, men använder endast färg i stället för gips. Färg appliceras med murslev i stället för en pensel, vilket ger en sliten, antikbehandling som det förväntas av väggarna i en italiensk vingård.För att effekten ska bli framgångsrik, åtminstone tre färger måste användas, det finns dock inga uppåt gräns. Välja färger från samma familj kan hålla effekten från att vara överväldigande, och inte ta bort fokus från resten av rummets inredning. Detta är en utmärkt finish som ska användas för en klassiker, Old World titta, särskilt i ett badrum med en klo-fots tub och dekorativa plattor redan på plats.

Moln

Blått är en av de klassiska färgerna för badrum och lägga ett moln teknik för att väggarna är ett bra sätt att ändra utseendet på badrummet utan bekostnad av att ändra färgerna av fixturer såsom sänkor, duschar och toaletter.Börja med en nyans av ljus eller himlen är blå, och lätt skiss några moln mönster på väggarna. Blanda i några mörkare nyanser av blått och några vita för att skapa en fluffig texturerat utseende.

Annan artikel

 • hur man bygger hyllor vinkällare
 • hur man vet vad min Lalique är värt
 • hur man installerar kakel över en elgolvvärme värmare
 • västra häst byst inredning
 • trollslända badrum dekorationer
 • John Deere inredningsidéer
 • idéer för vita kök cabinents
 • hur man återställer en radiostyrd atomur
 • Bordsräknare idéer
 • konst hänge ljus gjorda av ett durkslag
 •