olika stilar av gardinkappor

olika stilar av gardinkappor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-13

Du behöver:
färgkoordinerade tapeter, gardiner, draperier och andra sängkläder
. Mantel klocka.
Ljusstakar, ljus.
Matta.
Hängande spegel.
Bekväma stoppade möbler.
Möbler som sidobord med höga, smala ben.

omhängen kan förvandla en vanlig fönster till ett centrum för ett rum, samtidigt som gömmer gardin fixturer som fula och vanligt metallstänger. Det finns olika stilar av gardinkappor, och välja rätt stil är en fråga om att utvärdera din totala dekorera systemet att hitta en som kompletterar det. Oavsett om ditt hem har ett land känner till det eller en modern, elegant system, lita på att det finns en typ av Valance att matcha.

Modern

Modern Valance stilar tenderar att vara snygg och okomplicerad. De består vanligen av en rektangulär panel som hänger över upp i fönstret. Panelen består vanligen av ett varaktigt duk, där du kan välja att matcha din inredning. Ofta kallas en Wellesley Valance, kan denna stil kommer med en fransig trim. Men om du är för en mycket elegant, minimalistisk design, hoppa över trim. En enkel, rektangulär låda veck Valance går också bra med ett modernt utseende. Satsa på en kappa med bara ett par stora veck för att behålla din minimalistiska motiv.

Colonial

Många Valance stilar finns att låna ditt hem en mer traditionell, koloniala eller New England look. Dessa omhängen lita på plisserar strategiska veck, veck av tyg och frans element för att skapa ett kolonialt utseende. Några koloniala stilar inkluderar, aristokraten Valance, i vilka stora veck skapa swags längst upp och sidorna komma ner i ett sicksack gånger, Bordeaux Valance, där vertikala veck skapa puffar av tyg, och Cambridge Swag, som består av en rektangulär, gratinerad panel med slutar något längre än mitten. En stil som ibland kallas den viktorianska Valance använder uddiga kanter och puffar av tyg. Ju mer box-liknande, strukturerad Salem kappa syns också i kolonialstil hem. Eftersom namnen på specifika stilar kan variera från ett bolag till ett annat, leta efter "swag" eller "Ascot" stilar. Dessa termer hänvisar till hur tyget är draperat, knippen eller fastsydda. Bordeaux kappa är en ascot stil Valance, medan Aristocrat och Cambridge stilar är exempel på Ascot stilar.

Land

För ett land eller shabby chic inredning, bör en Valance skapar mild, upp-och-ned rundade sicksack element. Vissa företag kallar den här stilen på Ariana. Också lämpligt är Blouson kappa, som replikerar utseendet på en sittpuff franske bonden skjorta. Cafe Tiers Valance, så därför är det ofta hittas hängande i café och middag fönster, är en enkel, klungade panel. En "ballong" utseende Valance fungerar bra för landet inställningar. En blommig dekor är vanligt bland landets-tema gardinkappor, och välja en sådan duk mönster med färger finns i hela ditt hem kommer att ge en enhetligt utseende.

Annan artikel

 • vad trägolv kommer att se bra med mörka möbler?
 • lodge sovrum inredning
 • vad är tecknen på akvariet koraller dör?
 • unisex baby plantskola idéer
 • sovrummet Utsmyckning för unga kvinnor
 • Hur ska man jämföra ljusstyrkan på LED-lampor och wattal
 • hur du gör din egna partitioner hemmakontor
 • målar färger absorberar ljus?
 • Hur man monterar en 58 tums plasma-TV på väggen
 • hur du tar bort Bali diamant cell persienner
 •