nackdelarna att täcka Träpaneler

nackdelarna att täcka Träpaneler

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-03

Trim allmänhet hänvisas till vissa arkitektoniska element som tjänar dekorativ, snarare än strukturella slutar, typiskt ramar eller avgränsar gränser väggar, fönster eller våningar. Generellt är dessa typer av trim av trä. Beroende på kvaliteten på trä, inredningen av utrymmet och ålder på trim materialet, kan husägare besluta att lämna trä som utsätts eller de kan täcka det med färg för att samordna med väggar och andra designelement. När du gör detta beslut, väger överklagandet av färgkoordinerade målade trim mot de fördelar som exponeras träfibrerna.

Svårighet färgborttagning

En nackdel med att täcka Träpaneler är relativt oåterkalleliga förändringen. Borttagning av färg är förvisso möjligt, antingen genom att utsätta det för hög värme, med fysiska skrapning, genom att tillämpa frätande kemiska lösningsmedel eller genom en kombination av dessa tekniker. Det är dock färgborttagning en ganska intensiv och lång process. Om du har mycket dekorativa lister, strippa färg helt är ännu svårare. Även många trim platser är svårt att ta till för lång tid, måla listen kräver att du står på en stege och målar Baseboard trimma kräver att du huka ner på händer och knän. Om du inte är helt säker på att du vill målade trimma långt in i framtiden, kan du spara arbete genom att lämna trä som utsätts.

Rök

För vissa husägare, besväret ensam av en detaljerad målning projekt, såsom omfattar Träpaneler, långt större än slutresultatet attraktionskraft. Beroende på vilken färg du väljer, kan du behöva uthärda lukten av målarfärg rök i timmar eller dagar. Till skillnad från en målning projekt för väggarna i ett särskilt rum, om du täcker Träpaneler runt ditt hem, t. ex. fönster, du målar lite i alla rum i huset, skapa rök överallt. Om du har spädbarn eller små barn i hemmet, kan du välja mot onödiga måla projekt, eller du kanske dela målningsarbete upp av rum så att du alltid kan finna tröst i någon del av huset. Om du målar på en varm eller kall årstid, kan du inte öppna fönster för ventilation, och någon central luftkonditionering eller värmesystem kommer att pumpa det rök i hela huset.

Mess

Omfattar Träpaneler, trots förekommer en relativt liten målning projektet, detalj ganska orienterad. Med mycket bård i förhållande till den totala ytan, trim sätter upp oerfaren målare för kladdar och stänk. Därför måste du noga tejp från väggar, tak och fönster runt om trim. Processen med att sätta upp skyddstejpen kan visa sig vara mer tidskrävande än målning, själv. När du har avslutat jobb och har noggrant rengöras alla penslar, måste du också att rensa upp all tejp du har kvar, omsorgsfullt peeling att undvika att den lack.

Annan artikel

 • familj badrum inredningsidéer
 • Hur gör jag bestick test silver?
 • hur man gör klä hattar med blommor och tyger
 • kök tema idéer och design
 • gothic gångjärn stilar
 • Hur skapar jag ett brinnande träd med en tråd ram?
 • om inredning klasser
 • santa väggdekorationer
 • idéer för att lägga ut vardagsrum möbler
 • skandinaviskt land dekorera
 •