idéer för kakel golv i en matsal

idéer för kakel golv i en matsal

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-01

Formellt matsalar eller matsalar precis utanför kök kan se så enkelt eller elegant som du väljer. . Matsalar är en plats där vänner och familj ofta samlas, och naturligt slitage som händer under de åren. Välj tåliga kakel för ditt golv som också kan blanda stil och tema för omgivande rummen i ditt hem. Dagens val i kakel golv är stora, och många typer är miljövänliga. Textur, typ, mönster och färg gör alla en inverkan i ditt hem samtidigt som de ger lång livslängd.

Marble klinkergolv

Ett vanligt val för matsalen golv är i marmor kakel. Marmor golv ger rum ett dyrt och elegant stil. Använd polerad, rektangulära, stora italienska marmor plattor för golv. Välj en marmor kräm färg som har en beige och grädde bas med mörkbeige ådror. Placera marmorkakel så nära som möjligt att uppnå en sömlös golv utseende. De rika ser marmorkakel matcha de flesta stilar. Prova matchar ett vitt bord trä matsal för en naturlig enkel look. Använd en snidad mörk mahogny matbord och möbler för en mer tradition utseende.

Land klinkergolv

Land klinkergolv mönster passar väl in i casual kök och matsal kombinationer rum. Installera stora keramiska plattor i fyrkanter som är vita och gula för ett land stil. Använd grädde och vit matsalsmöbel med gula dekorativa accenter i köket och matplatsen. Till exempel placera vita skåp, apparater och bänkskivor med gula trim för att hålla stilen som land, ljusa och enkla som möjligt.

Southwest klinkergolv

åberopa en rustik eller öken atmosfär i din matsal med sydvästra stil golvet. Placera stora, fyrkantiga, terrakotta färg kakel över din middag golvet. Alternativa terrakotta och mörkt kakel med ljusa plattor för att skapa ett rutmönster i ditt rum. Du kan köpa terrakottaplattor med sydvästra motiv stämplat i kakel, såsom solar och kaktus. Använd enkla och jordnära golv för mörkare rustik stil. Installera STENPLATTA plattor med inslag av brunt, grått och rost för att skapa en rustik känsla sydväst till din matsal. Lägg rustika trä matsal möbler och terracotta keramik till rummet för att slutföra utseende.

Moderna klinkergolv

Kombinera skarpa linjer och ovanliga färgkombinationer för att skapa en modern design klinkergolv i din matsal. Använd åttkantigt, små keramiska plattor i jade, lavendel eller lila och grått för golvet. Installera liten svart fyrkant keramiska plattor i mitten av matsalen. Använd svart, vit eller grå möbler att inreda din matsal. Gör intryck genom att installera betongplattor tillverkade av återvunnet material i din matsal. Annan ovanlig kakel material som ger en modern känsla till din matsal är blå macauba granit från Brasilien. Lägg till silver och grå detaljer för att förbättra den moderna och eleganta känslan i ditt rum.

Annan artikel

 • funky sätt att dekorera ett gammalt trä bord
 • är rostfritt stål köksredskap säkert?
 • grapevine krans inredningsidéer
 • hur du döljer telefon och kabel-lådor med växter
 • hemgjord idéer för en pojke plantskola
 • stuga veranda idéer
 • Utsmyckning tips för en liten flickas rum
 • björn figurer och inredning
 • hemligheter till inredning framgång
 • hur matcha mattan färg med vägg färg
 •