idéer för att använda färg guld spray

idéer för att använda färg guld spray

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-22

Guld lacken ser mycket glitter och kunglig, så sprayfärg hemma accessoarer guld för en snabb tillbehör makeover. Ta vanliga hushållsartiklar och förvandla dem till något extraordinärt genom att spraya på lite guld. Använd alltid sprayfärg på en väl ventilerad plats som en öppen veranda eller bakgård.

Picture Frames

Se över gamla eller olämpliga tavelramar av dousing dem med guld sprayfärg. Ramar med en jämn eller upphöjd kant kommer att se ut nya skapelser när täckta med guld färg. Målas tavelramar göra en fin återvunnet gåva som foto älskare kommer att använda. Låt dina tavelramar torka helt innan du flyttar dem eller byter glas och bild.

Naturens Rikedom

En dammig samling av snäckor eller torkade arrangemang av blommor ser återupplivas och speciell när sprutmålas guld. Andra objekt från naturen som kvistar och grenar kommer att bli den perfekta semestern dekoration efter en ansökan av guld sprayfärg. En samling av kottar och ekollon göra den perfekta guld dekorationer att sätta i en dekorativ skål eller på ett fat. Knyt små knippen av kvistar eller långskaftade blommor tillsammans och spray dem. Spray-måla stenar och märkligt formade stenar att sätta i en bordsskiva display. Inte oversaturate din naturliga accenter, du behöver inte vill lämna köra märken på dem

krukor och urnor

Paint terra-cotta krukor med guld sprayfärg och använda dem som ljushållare eller dekorativa skålar. . Billiga plastkrukor och fat kommer att få en elegant makeover med en tillämpning av färg i och utanför containrarna. Stuff krukorna med din favorit växter eller några andra små godbitar från runt ditt hem. Släng inte ut gamla, skålar stämmer och rätter. Täck dem med färg och fylla dem med godis. Dessa gör fina presenter under semestern.

Korgar

en razzia på sparsamhet butik eller secondhand affär kommer att ge dig massor av robusta korgar, men de kan se lite ojämna. Piffa upp en nyförvärvad samling korgarna med besprutning dem guld. Alltid ger dina korgar en torka av med en ren handduk för att avlägsna damm och smuts innan sprutning. Guld-målade korgar se perfekt charmig som julklappar, påsk korgar, eller när du vill ge en fantastisk dag. Fyll botten på korgen med guld mjukpapper, och du har allt du behöver för en personlig gåva.

Annan artikel

 • de bästa sätten att använda tyll tyg att dekorera
 • djungeltema idéer att inreda ett pojkrum
 • traditionell afrikansk-amerikansk kulturell utsmyckning
 • måla idéer för ett vardagsrum design med höga taken
 • hur man kan inreda en inbyggd bokhylla
 • hur man ansöker matta bindande med klammer och lim
 • modern tuscan dekorera
 • Vad är det svåraste trägolv?
 • hur man använder visuella färghjul för att dekorera rum
 • online instruktioner för stickning blommor
 •