belysning tips för hem videor

belysning tips för hem videor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-06

Hem videokameror är ett populärt sätt att spela in händelser rolig familj eller små, minnesvärda ögonblicken i livet. Du och din familj kan vårda och återuppleva dessa ögonblick fångas i hemmet videor för år. Men vad du ser genom kamerans sökare är inte alltid vad de själva videon kommer att se ut, speciellt när det gäller belysning. Prova några belysning metoder nästa gång du fotograferar hem video för att uppnå bättre belysning resultat.

Naturligt ljus

Naturligt ljus är den bästa sortens ljus för både fotografering och Videography. Om du filmar under dagen bör du ha gott om naturligt ljus utomhus. Om du är inomhus, öppna gardiner och skugga för att släppa in dagsljus. Din video kommer att visas mörkare än vad du ser med blotta ögat, så det om känns för ljust till dig, är det nog ändå bra för din video.inte filmen direkt mot solen, eftersom solen kan orsaka reflexer i ditt slag. Vid skymning och gryning, kan det inte finnas tillräckligt naturligt ljus för att filma inomhus, så slå på några lampor eller lampor ovanför för att komplettera det naturliga ljuset som kommer in genom fönstren.

Inbyggt ljus

Vissa video kameror kommer med en inbyggd ljus för jakt på natten. Ljuset liknar en blixt på en kamera i att det ger ljus att skjuta video på natten eller i mörker. Det är begränsande i att det bara kommer att ge ljus i exakt riktning kameran är riktad, element på sidorna kommer fortfarande att vara i mörker.Några svagt ljus lampor hjälpa till att bekämpa detta problem. Försök att använda en tregradig belysning: Key, fyll och tillbaka ljus. Nyckeln för ljus ditt ämne från fram-och /eller högre, och kan vara din inbyggda ljus. Fyllningen ljus är ljus från sidan och bör vara ca hälften så starkt som den viktigaste ljus, som en svagt ljus lampa. Bakgrundsbelysningen lyser bakifrån och /eller över ämnet, och hjälper till att definiera föremålet från bakgrunden i din bild.Om kameran inte har en inbyggt ljus kan du köpa en liten batteridriven ljus och bifoga det till din kamera. Vissa kameror har också en inställning nattläge, men de bilderna är oftast den gröna utseende mörkerseende skott och inte fyrfärg skott.

Svagt ljus Tips

När du fotograferar i svagt ljus utan finns extra belysning, finns det några tips du kan försöka få ett bra skott. Först stänga av autofokus funktionen. Eftersom ljuset är låg, kommer din kamera ser ständigt föremål att fokusera på, och den resulterande video är i grunden en serie zoomar och fokuserar. Håll också videokameran så stadig som möjligt, försöka skjuta på ett stativ eller placera den på en hård, plan yta som ett bord i stället för att hålla den. om din kamera tillåter, lägga till mer vitbalans och öppna bländaren att släppa in mer ljus släpps in

Annan artikel

 • hur man väljer sovrumsmöbler
 • hur man hänga en över dörren spegel på en vägg
 • båt stuga förvaring idéer
 • tapet idéer för vackra tapeter
 • typer av färg färger
 • idéer för att lägga ut vardagsrum möbler
 • flera kön baby rum idéer
 • djungeltema idéer att inreda ett pojkrum
 • orientalisk lackering teknik
 • Hur säljer jag ett hem av ägaren i AZ?
 •