verktyg för metallbearbetning pärla bildas

verktyg för metallbearbetning pärla bildas

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-28

Bead bildar är en uråldrig teknik som har förändrats mycket sedan början av mannen började göra pärlor av metall. De verktyg som används för att bilda metallkulor ser ut ungefär som de som används av våra tidiga förfäder. Du kan göra din egen vackra metallkulor med få investeringar i verktyg. De flesta av de verktyg som krävs för metall pärla att göra finns på din lokala järnhandel, bead shop eller smycken utbudet hus.

Disk Cutter

En disk fräs används för att göra runda skivor av olika storlekar. Använd en skiva kutter att skära två identiska storlek och form perfekt runda skivor att göra en enda runda eller äggformade pärla. Om du inte har en disk cutter, kan du använda ett smycke såg och knivar.

Dapping Block och Dapping Punches

En dapping block och slag dapping används för att bilda plåt. Den dapping block och punch kan användas för att bilda runda diskar i två halvor av en metall pärla. Gör runda eller äggformade pärlor med en dapping block och punsch set.

Hammer

En hammare används för att slå verktyg, bland annat skivan fräsen och dapping punsch.

Torch

En ficklampa används för att löda, inklusive lödning två sidor av en metall pärla tillsammans .

Pickle och Pickle Pot

Pickle används för att avlägsna oxidation av metall, inklusive lödningar pärla efter lödning är klar. Den röra potten håller lurigt. Pickle fungerar bäst när de upphettas så gammal lerkruka krukor göra stora pickle krukor.

Koppar Tång

Koppar tång används för att ta bort metall från ättikslag, inklusive lödda pärlor. Koppar tång behövs så att metallen i ättikslag potten inte är elförzinkad med koppar när du tar bort objektet från pickle potten. Lägg aldrig järnmetaller i en ättikslag pott (inklusive stål pincett eller tång) eller alla objekt kommer att elektrolytiska med koppar.

Skål med vatten

En skål fylld med vatten används för att skölja syra ättikslag från pickles metall inklusive fabricerade pärlor.

borr och borrstål

borrmaskin och borr används för att skära hål i metall. Skär olika storlekar hål genom att använda olika stora bitar. När du gör en sträng, är bäst att borra minst ett litet hål i ena eller båda diskarna. Borrning minst ett hål hjälper till att förhindra kornet från exploderande när lödda. Erfarna metallhantverkare kan utan att behöva hugga ett hål men nybörjare rekommenderas att göra det. Borren och borr kan också användas för att skära dekorativa hål i diskarna innan tillverkning.

Annan artikel

 • mediteranian stil inredningsidéer
 • dekorera tips för belysning kakel & mer
 • art deco inredning idéer från 1920-talet
 • hur att Refinish gammal tapet
 • nackdelar med kompakta lysrörslampor
 • om beach & Sjö stuga heminredning
 • linda runt bar inredningsidéer
 • triple veck draperi jämfört med nypa veck draperi
 • västra mantel inredningsidéer
 • idéer för att dekorera en röd & svart flickor badrum
 •