konstruktioner av dolda rum

konstruktioner av dolda rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-29

dolda rum lägga till en känsla av förundran och lekfullhet till ett hem. Många barn drömmer om att leva i ett hem med hemliga utrymmen med fälla dörrar och slingrande gångar. Designa ett dolt rum är en möjlighet att låta fantasin luta sig mot främmande och egendomliga. Inget behov av att överväga resten av hemmets inredning, det här rummet är tänkt att stå ensamma. Om du bor i ett gammalt hem, kanske du vill kontrollera huset innan du konstruerar din dolda rum, som ni kanske redan har en bakom en inbyggd bokhylla.

Secret Study

förklädd dörr är en viktig komponent design till ett dolt rum-det magiska startar vid inresa. En fristående bokhylla är det mest populära valet för en hemlig dörr bibliotek. Linje hyllorna med gamla massa-och romaner mysterium. eller kasta bort misstanken med praktiska saker som inte kommer att dra uppmärksamhet, liksom ändra burkar eller filtar. Du kan vinna över barn ovilliga att göra läxor om de får studera i ett hemligt rum i egen design. Överväg roliga färger och en vägg med krita färg. Lägg till ett skrivbord och en bekväm stol. Undvik tråkiga färger och starkt ljus. Dolda rum är tänkt att vara spännande.

Emergency Room

dolda rum kan också fungera som en säker plats för barnen att gå i en nödsituation. Om dina barn någonsin känna rädd, kan de gå in i säkra rum tills du kommer tillbaka. Förutom en liten koffert för hållbara livsmedel, en första hjälpen-kit och ficklampa, överväga att lägga en hylla för litteratur, en kortlek, spel och en bekväm plats att sitta eller tupplur. Leta efter varma färger och mjuka tyger för att göra det här rummet mysigt och bekvämt för alla som använder det. En specialdesignad in eldstad med en skjutdörr eller en leksak hylla under en trappa kommer att hålla det här rummet dold. Om du råkar bo i en tornado zon kan denna typ av dolda rum dubbla som en akutmottagning om ligger i källaren.

Dold förvaring

Omforma en krypgrunden eller garderob i ett dolt rum. Det kan inte vara nödvändigt, men ett hemligt förvaringsutrymme ger en kul touch till ett rent funktionellt utrymme. Använd en målning, vinhylla eller dörrar spöke som den hemliga farstun. Ett spöke dörr är inte gömd bakom en hylla, men har inre gångjärn, något glapp mellan golvet och smälter in perfekt med väggen. Tapeter, paneler och väggbärprofil att dölja ett spöke lucka. Installera hyllor längs väggarna, och överväga att använda låg spänning pucken ljus, eftersom de är lätta att installera och erbjuder gott om belysning för ett litet utrymme.

Annan artikel

 • över dörr dekorationer
 • hur man bygger höga eldstad mantels
 • Vad är antika sol lampor?
 • hur man gör dörrar ro i en barnets rum
 • exteriör hus idéer med sten
 • hur man skriver en öppen spis i ett vardagsrum planritning
 • hur man bygger en klocka som fungerar
 • djärva badrum färger
 • Vad är standard storleken på en köksfönstret?
 • förteckning över dekorera land inredning tidskrifter
 •