hur man kan inreda ett Hannah Montana rum

hur man kan inreda ett Hannah Montana rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-09

"Hannah Montana" är en populär tv-show som har funnits sedan 2006, starring Miley Cyrus, som spelar Miley Stewart. Miley har ett hemligt liv som sångerska. Många unga tjejer gillar den här showen och vill att deras rum inredda med Hannah Montana minnessaker. Du kan åstadkomma denna look utan stora svårigheter, särskilt om du låter ditt barn att shoppa med dig

Du behöver:.
Rengöringsmateriel
. Paint.
Borstar.
Skinnfällar.
Sheet Set.
Kudde.
Hjälparen.
Kasta kuddar.
Kasta filt.
Gardiner med omtag.
Wall affischer.
Anslagstavla.
Plåthinkar.
Alarm.
Boom box.
Bärbar DVD-spelare.
CD Binder.


1.
Ta allt ut ur rummet. Tvätta väggar, fönster, trösklar, dörr, golv och tak. Ta lampan kupol från taket ljus att tvätta och torka ljuset området väl. Kontrollera att det inte finns någon kvardröjande damm eller smuts i området.
2.
Ge taket ett nytt lager färg och hänger om varor-ljus kupol. Välj mellan vit eller en benvit skugga för väggarna. Måla väggar en ljus färg kommer att bidra till alla de djärvare färgerna tillsammans senare. Välj ett medium lila för att måla trimma.
3.
Bring i plysch skinnfällar i ljusa färger, till exempel en pastell lila. Sätt djärva lila-färgade lakan på sängen med kuddfodral för att matcha. Lägg till en hjälpare som har stora, lila prickar på sängen.
4.
Place lurviga kuddar och en pläd filt på sängen. Använd en ljus, kontrasterande färg som grönt eller cerise att efterlikna utseendet på ett rum Hannah Montana skulle ha. Hänga gardiner i fönstren som matchar sängar. Använd ljust färgad omtag, om så önskas, för att matcha sängkläder tillbehör.
5.
Hang skal och piska Miley Stewart och Hannah Montana affischer på väggen.

6.
Måla trim en anslagstavla vit och hänga den över skrivbordet i rummet. Måla små plåthinkar i fetstil eller ljusa färger för att matcha rummet. Häng dessa hinkar antingen ovanför skrivbordet under styrelsen eller över byrå att hålla skrivbordet leveranser eller andra småsaker.
7.
Placera andra objekt med Hannah Montana tema i rummet. Sätt en väckarklocka bredvid sängen. Ställ en bergsprängare i en bokhylla eller ett bord och sätta en bärbar DVD-spelare på byrån. Förvara CD-skivor i ljusa färger pärmar samt DVD, om du väljer att lagra dem ur deras fall.

Annan artikel

 • hur du ändrar avsluta med en takfläkt
 • historia av koppar köksredskap
 • hur man kan inreda ett stort sovrum
 • hur man väljer den bästa billiga mattan
 • hur man bedömer hur många hektar att bygga ett hus på
 • unika hem belysning idéer
 • hur man kan inreda ett sovrum marocko
 • plantskola Utsmyckning för dummies
 • Hur sätter jag en 3 Tier hopfällbar kök korg?
 • inredning på 1950-talet
 •