hur du uppdaterar ett rött tegel spis

hur du uppdaterar ett rött tegel spis

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-27

Eldstäder av rött tegel är vanliga i äldre traditionella hem. Det finns öppna spisar ofta ihopkopplade med ek mantels och uppvuxen härdar. Om du har en liknande öppen spis i ditt hem, men din smak har ändrats eller aldrig var traditionella, är det dags att ta din spis i linje med din Utsmyckning stil. Uppdatera din rött tegel spis får inte innebära att det ser modernt, utan helt enkelt göra den mer i linje med din smak

Du behöver:. .
Decor referensmaterial
Ditt val av sten.
Ditt val av mantel eller surround.
Betong.
Gips.
Puts.
Marmor.
Öppen spis verktyg.
Ljus.
Andirons.
Torkade gräs och blommor.
Topiaries.


1.
Studie tidningar och böcker om inredning stilar. Anteckna eldstäder som fångar ögat. Använd dessa bilder som utgångspunkt för att ge din röda tegel spis en ansiktslyftning.
2.
Måla tegel. Pigga upp med ett lager vitt. Eller tycker om de andra färgerna i ditt rum och välj en nyans som kompletterar dem eller måla den öppna spisen en färg som kontrasterar mot andra färger för att göra den öppna spisen pop. Köp en produkt som är speciellt framtagen för att täcka tegel.
3.
Ytan igen spisen. Installera fält sten eller River Rock över tegel för ett rustikt utseende. Täck tegel med glas kakel eller granit för en modern känsla. Stuckatur över tegel för en medelhavskänsla.
4.
Ta bort manteln. Sätta upp en väderbiten lada balk för en rustik eller land utseende. Lämna bort manteln på en ren, mer samtida vibe. Installera en avskalad, polerat trä surround som vidgar högst upp för att fungera som manteln. Top spisen med en hylla av betong eller gips.
5.
Ändra härden. Ta bort en upphöjd eldstad till förmån för en som är i nivå med golvet. Gör det marmor, betong eller skiffer att blanda med moderna möbler. Välj gråsten att komplettera en toskansk-influerade rum.
6.
Köp nya spis verktyg och tillbehör. Byt ut den gamla nät som för ett rationaliserat glasdörr. Ersätta den traditionella mässing handtag verktyg set med snygga smidda bitar. Suppleant den gamla Andirons med kinesiska-inspirerade formad som graciösa drakar. Istället för en riktig brand, som scenen med ett arrangemang av blockljus eller en stor korg fylld med torkade gräs och barnets andetag eller vit och blå hortensia. Blåsa nytt liv i ett rött tegel eldstad med att lyfta fram manteln med små växtbaserade topiaries som de gjort från rosmarin, snarare än den förväntade ljus och bilder familj.

Annan artikel

 • om dora badrum inredning
 • visar gratis hem inredningsidéer
 • budget kök remodeling idéer
 • teen sovrum strand tema idéer
 • hur man skapar en baby plantskola i ett sovrum
 • kan återställa benporslin
 • hur man gör en förvaring bänk från en gammal skänk
 • smart skåp förvaring idéer
 • farstun skoförvaring idéer
 • färg & golv idéer rum
 •