hur du döljer sladdar när omdisponering av TV och dator

hur du döljer sladdar när omdisponering av TV och dator

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-10

Exponerade sladdar är inte bara fula, de kan vara en snubbelrisk och en damm magnet. När du ordna din TV och dator, är det en bra tid att tänka på de kablar som strömmen din utrustning och kringutrustning. När plocka en ny plats för din elektronik, välj en som är så nära utloppet som möjligt. När du har din dator och TV ligger i sin nya position, använd en av dessa tips för att dölja sladdar för en snyggare utseende

Du behöver:. .
Cord korg
Dubbelsidig skumtejp.
Skruv.
Skruvmejsel.
Buntband.
Eltejp.
Kabel ärm.
Sladd täcka.


1.
Köp och installera en sladd korg. Utmärkt för dator skrivbord eller nöjesdistrikt med öppen rygg, kan dessa långa, smala korgar hålla sladdar och förgreningsdosor och hålla dem på golvet. Helt enkelt fast den på undersidan av datorn skrivbord (enligt tillverkarens anvisningar) mittemot utlopp eller på sidan av bordet närmast den. Sedan trär din sladdar genom korgen. Om du har ett överspänningsskydd, ansluter alla enheter i första. Lägg sedan grenuttag och sladdar i korgen.
2.
Häng dina grenuttag på baksidan av din underhållning centrum. De flesta grenuttag kommer med en ögla som gör att du kan skruva in dem i en yta. Om din inte, använd dubbelhäftande skumtejp att fästa den bakre väggen av din nöjescentrum. Detta kommer att lyfta från golvet och hålla den och sladdar ansluten till den utom synhåll.
3.
Köp buntband. Långa trassliga sladdar är fula. Och även sladdar fäst på förhöjd grenuttag eller hängde i en korg kommer att kika igenom om de inte hanteras på rätt sätt. Wrap överflödig sladd längd (dra aldrig en strömsladd undervisade, lämna lite slack) runt sig själv. Skruva sedan fast ring med dragkedja slips och klipp bort överskottet.
4.
Tape enskilda hängande sladdar på baksidan av ditt underhållningssystem med eltejp. Detta gör att du kan kringgå öppningar som kan avslöja din stubin och dra sladden till uttaget utan hängande röra.
5.
Gå med flera tv-kablar tillsammans i en hylsa avsedd för elektriska kablar. Genom att trä alla kablar genom denna punkt, kan du undvika trassliga röra som flera kablar kan skapa.
6.
Döljer sladdar, tillägg och andra kablar som måste resa långt avstånd med en sladd lock. Dessa omfattar tillåter dig att köra en lång sladd mot väggen i en diskret hölje istället för över golvet. Helt enkelt du trär din sladdar igenom den och fästa den på toppen av Baseboard enligt tillverkarens anvisningar.
7.
Placera din största del av utrustningen (din CPU eller din TV) direkt framför utloppet att maskera pluggar bakom det.

Annan artikel

 • råd för att dekorera med orientaliska mattor
 • Fördelarna med lågenergilampor
 • sovrum inredningsidéer för kanel gardiner
 • typer av ogenomskinligt glas
 • 1930-talet väggdekorationer
 • hur reparera en antik ljus
 • hur man kan inreda en hylla i en matsal
 • van interiör sammanfattning idéer
 • hur man installerar paneler textilplattor
 • hur man böja ett träfanér
 •