hög hastighet carving verktyg

hög hastighet carving verktyg

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-17

Du behöver:
ny glödlampa
. Icke-linneduk handskar eller servett.
Skruvmejsel.

Den klassiska carving är en långsam och varsam process med knivar, stämjärn, hammare, skölpar och flera andra handdrivna verktyg. Även om många bildhuggarmaskiner fortfarande föredrar dessa traditionella metoder, moderna elverktyg att många bildhuggarmaskiner att ta en snabbare metod. Det finns ett utbud av hög hastighet carving verktyg avsedda för olika behov. De största kommer att skära stora, grova former snabbt och enkelt medan den minsta tillåta bildhuggarmaskiner att lägga fina detaljer.

Motorsågar

För stora, grova sniderier, kan du inte få något mer grundläggande än en motorsåg. Motorsågen låter slöjdare att ta stora bitar ur ett stycke trä, mycket snabbare den carving processen. Motorsågar är farliga, dock, och kräver en säkerhetskurs och intensiv koncentration. Om ristaren blir tillfälligt distraherad, kan han upprätthålla enkelt en allvarlig skada.

Vinkelslipar

Carvers ofta föredrar vinkelslipar till motorsågar som ett sätt att göra grov arbete på en stor carving. Utrustad med särskilda carving knivar, vinkelslipar är mycket lättare att kontrollera än motorsågar, vilket gör dem säkrare och snabbare att lära sig. De kan användas med en svarv för precisionskapning eller utövas frihand för mer komplexa work. They är också användbara för att ge trä en grov textur när så önskas.

Rotary Tools

Rotary verktyg används i stor utsträckning i hög hastighet carving. Dessa verktyg använder en hög hastighet spinning blad att bära bort veden, rista skåror eller brytningar i skogen. Roterande verktyg kan också användas för att sand och polera färdiga carving. Tips finns i en mängd olika storlekar för att göra allt från grov arbete för att fina detaljer. De kommer också i många grader av hårdhet att skära allt från trä till sten.

Återgående Carvers

återgående bildhuggarmaskiner använda en hög hastighet elektronisk motor för att stöta en klinga in och ut ett litet avstånd mycket snabbt. Ristaren kan passa hans val av mejseln eller mejsel i verktyget och sedan försiktigt av det genom skogen. Verktyget penetrerar träet mycket lättare än en kniv eller stämjärn, spara ristaren tid och ansträngning.En annan användbar hög hastighet och återgående verktyg är kroppen såg. Body sågar är pneumatiska tigersåg användas för att forma skulpturer. De är utformade för att vara lätt och enkel att använda för frihand carving.

Annan artikel

 • stuga veranda idéer
 • hur man beräknar tyg för en nypa-veckat draperi för ett fönster
 • hur man köper draperi genomföringar partihandel
 • Hur gör jag gips felsöka venetiansk?
 • nautiska tema inredningsidéer
 • Hur gör jag en hiss hylla mixer?
 • hur man bygger en bambu skärm
 • hur många kan infällda armaturer ska användas tillsammans?
 • problem med att ha ett vitt trä laminatgolv
 • hur du tar bort Bali diamant cell persienner
 •