användningsområden för tenn behållare

användningsområden för tenn behållare

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-23

Burkar behållarna kommer i en mängd olika former och storlekar. De kan vara släta eller de kan göra en dekorativ eller säsongsbetonade motiv. De flesta burkar är utrustade med lock, som bidrar till deras användbarhet. Medan du kan köpa tomma konservburkar, behandlar ofta de tas emot anläggningen, i andra poster på köpet. Istället för att kasta ut dem, hitta ett nytt användningsområde för dessa burkar.

Skafferi Organisation

Använd burkar för att få ditt skafferi i form. Även burkar brukar inte erbjuda en lufttät tätning, fungerar de bra för lagring öppnade påsar med chips, torkade bönor, ris och pasta. Många av dem stack väl, så att du får plats med mer i ett litet utrymme. Om ditt skafferi är liten, förvara mat i burkar på disken. De burkar är mer lockande än en öppen påse. Märk burkar med sitt innehåll så att du snabbt kan hitta de poster. Mindre burkar fungerar bra för örter och kryddor.

Presentförpackningar

Package hemlagad eller köpt presenter i ett dekorativt tenn. Linje formen med mjukpapper och Nestle kakor, bröd eller andra gåvor mat inuti. Burkar fungerar särskilt bra för utskick bakverk som de skyddar godsaker från skador som orsakats av sjöfart dem.

Dekorativ Lagring

Plats spelpjäser, linne bord eller andra objekt som kräver lagring i en behållare med lock tenn. De burkar kan visas i hemmet nära det område där den lagrade objekt används oftast. Större burkar kan hålla filtar eller dekorationer semester, medan mindre burkar kan användas för kontorsmaterial, sybehör eller andra små saker. Burkar är också tåliga nog för verkstad lagring. Placera verktyg, skruvar och annan hårdvara inuti märkta burkar så att du snabbt kan hitta dem när det behövs.

Höjdpunkten

Sätt en vanlig burk i en fancy mittpunkten med en hammare och en spik. Fyll formen med vatten och frysa. Använd spik för att peta hål i sidan av tenn i önskad design. Isen förhindrar inne i tenn från att kollapsa. När isen smälter, tomma och dränera tenn. Ett tänt ljus inne i tenn lyser upp designen knytnävsslag i sidorna. Burkar kan också användas för att hålla stora blockljus eller blomsterarrangemang. Placera blommor i en vas inne i tenn, som många burkar rostar om den utsätts för vatten under lång periods. You kan också placera siden blommor i en burk och placera dem på dig köksluckor för en dekorativ touch.

Annan artikel

 • baby shower part mittpunkten idéer
 • typer av belysning & visioner
 • hur man beställer en smidesjärn dörr
 • tapet idéer för vackra tapeter
 • Hur förklarar jag kvaliteten i skogen i köket skåp?
 • idéer för målning av trä slut bord
 • hur man gör fönsterluckor plantage fönster
 • inredningen processen
 • lätt återvunnet dekorationer
 • dekorativ järn väggdekorationer
 •