väggskärmen plaketter för samlarobjekt

väggskärmen plaketter för samlarobjekt

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-14

Den samlarobjekt marknaden kör allt från samlarprodukter plattor, konst, skedar och frimärken. Bland de otaliga artiklar människor kan samla in, samlarobjekt plack har ganska lite att erbjuda. De återskapa ofta en berömd målning, sportevenemang eller scen från en film. De finns i en mängd olika stilar också. Människor som samlar plack kan hitta dem i enkla färger som trä med graverad mässing namnskyltar att utarbeta shadowboxes. Vissa samlarobjekt är signerade och numrerade eller signerade av idrottsstjärna eller artist, men dessa bekvämligheter är inte den enda anledningen att människor samlar plack. Ibland plack tillåter solfångaren att visa en omhuldad bild i en samling bilder.

Artist's vägg plack

samlarobjekt marknaden kör allt från samlarprodukter plattor, konst, skedar och frimärken. Bland de otaliga artiklar människor kan samla in, samlarobjekt plack har ganska lite att erbjuda. De återskapa ofta en berömd målning, sportevenemang eller scen från en film. De finns i en mängd olika stilar också. Människor som samlar plack kan hitta dem i enkla färger som trä, med graverad mässing namnskyltar att utarbeta shadowboxes. Vissa samlarobjekt är signerade och numrerade eller signerade av idrottsstjärna eller artist, men dessa bekvämligheter är inte den enda anledningen att människor samlar plack. Ibland plack tillåter solfångaren att visa en omhuldad bild i en samling bilder.

Sport memorabilia

erbjudanden för sportmemorabilia är riklig med objekt som baseball kort, tröjor sida och sport-tema skugga lådor. Plack är också en favorit objekt i denna kategori också. Många av de plack som finns på marknaden inkluderar sport "siffra biografier samt personen i fråga bild. Dessutom kommer många signerade eller fira en viss händelse som en vinst på NASCAR, ett visst antal hem kör eller en Super Bowl vinna. Par dessa typer av samlarobjekt med objekt som undertecknats tröjor eller bollar spel i en samling, eller låta dem stå på egna.

Film Plaketter

Film plack är oftast en ganska fancy affär. Dessa kommer i en mängd olika stilar från shadowbox typ graverade plack. Den shadowbox typ av film plack funktioner normalt fortfarande bilder av film scener eller filmstjärnor i olika roller. Deras ramar kommer prydd med band av film, guld plaketter namn och statistiska uppgifter om den person eller film markerat. Dessa plack är bland de licensierade produkter som brukar åtfölja filmer. De är mer varaktiga än en film-inspirerad T-shirt eller affisch, och gör en fin ankare bit i en vägg galleri tillägnad filmer.

Annan artikel

 • Vad är det svåraste trägolv?
 • hur man målar haciendas
 • Raggedy Ann & Andy teman plantskola
 • hur du tar bort kände golvet golvvärmemattan
 • hur ram interiör fönster
 • höjd att hänga matsal ljuskrona
 • hur man målar ett rum i 3d
 • hur man hänga ett skåp & platta rack
 • Kök Decorating hjälp
 • land hem sovrum idéer
 •