Hur gör jag taklist med bakgrundsmusik kanter?

Hur gör jag taklist med bakgrundsmusik kanter?

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-07-03

En taklisten ger en finish till ett fönster behandling och kan göras för att samordna med alla rum inredning. Den taklisten boxen kan målas, bets eller klädd beroende på vad du föredrar. Tyget Valen är obegränsade när du gör en stoppad taklist. Dekorativa rör kan läggas till kanterna på en taklist för att genomföra en unik skapelse

Du behöver:. .
Plywood
Måttband.
Saw.
Trälim.
Nails.
Hammer.
Thin skum.
Sax.
Lim.
Dekorativa tyg.
Rakt stift.
Häftpistol.
Dekorativa rör.
Synål.
Tråd.
Fodertyg.

taklisten Box


1.
Åtgärd bredden på fönstret till ytterkanterna på trim för den främre linjen. Tillsätt 2 till 4 inches i bredd, så att det utrymme för anslutning av taklisten på väggen.
2.
Mät djupet på slutet bitar från väggen utåt, vilket möjliggör draperi eller skugga clearance.
3.
Klipp plywood bitar enligt dina önskemål, vilket gör en front styrelse och två bitar sida. Höjden på de bitar bör vara minst 8 inches och inte mer än 18 inches.
4.
Skär en topp, eller damm ombord, för taklisten rutan med din längd och djup dimensioner .
5.
Placera en sidostycke längs varje inuti änden av damm styrelsen. Fäst bitar med trälim, hålla kanterna flush. Säkra bitar med naglarna.
6.
Fäst det främre brädan med trälim, att se alla kanter är jämna. Säkra med spik. Du bör nu ha en låda med en öppen rygg och botten.

tapetsering av taklisten


1.
Skär tunna skum för att storleken på taklisten, lägga till en 1-1/4-inch fåll ersättning runt om. Limma skummet på framsidan och sidorna av taklisten rutan. Vik och limma 1-1/4-inch fåll ersättning till toppen och baksidan av lådan.
2.
Klipp tyget till taklisten på måtten för lådan, lägga en 2-tums hem bidrag från alla håll.
3.
Lägg tyget på taklisten, centrering några mönster eller mönster. Vik en fåll 3/4-inch ersättning på baksidan av tavlan. Nåla fast tyget i läge.
4.
Staple tyget början längs den övre kanten av lådan. Häfta från mitten och utåt. Gör veck mitra hörnen som om omslag present. Säkra med häftklammer. Upprepa proceduren längs botten av lådan.
5.
Mät en längd av dekorativa rörledningar för att gå längs botten och sidorna av taklisten. Hand stygn rören längs insidan nedre kanten av taklist.
6.
Klipp fodertyg mätning av insidan av rutan taklisten, lägga till en 5/8-inch sömsmån runtom.
7.
Placera fodertyg i position, undergång under 5/8-inch sömsmån. Staple på plats att vara noga med att inlägga alla råa kanter.

Annan artikel

 • hur ta bort gammal färg med värme
 • dekorera med traditionella möbler
 • hur du lägger till gjutning till köksluckor att klä upp dem
 • vilken färg glödlampor avger mest värme?
 • lätt våren bordsdekorationer
 • hängande väggdekorationer kanot
 • hand om lågenergilampor
 • högtryckssprutning tips
 • hur man installerar ingen fogmassa granit kakel
 • hur du vill visa panoramabilder
 •