golvlist idéer

golvlist idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-11

Sockellist styrelser är en viktig del av inredningar. De är i stånd att lägga lika mycket karaktär till ett rum som taklister eller väggbeklädnad och också bidra till att dölja mellanrummet mellan väggar och golv. Golvlisten stilar och mönster är lika varierande som andra delar hushåll design och kan skräddarsys för att passa alla estetiska. Medan traditionella socklar är gjorda av trä eller annat material alternativ inklusive kakel och MDF finns också.

Tall Dark-Stained golvlister

Medan synnerligen enkla i konstruktionen, platta golvlister med en liten böjd list vid basen kan skapa en hel del av effekten i ett rum. Den dramatiska effekten kommer från att använda socklar som mäter åtta till 12 inches i höjd, snarare än det vanliga fyra inches. Även alla typer av trä kan användas för denna typ av golvlister, är en viktig designelement för att ge dem en mörk fläck, så att de ska stå ut, oavsett vilken färg rummet är målade. Alternativt, om du föredrar din golvlister att ha en list på topp, kan du enkelt vända byggandet av denna typ av golvlisten så att den platta Baseboard är i botten och den böjda formning är på toppen.

Tile Sockellist Boards

Sockellist styrelser är inte bara för vardagsrum och matrum. Det är fullt möjligt att skapa effekten av golvlister i ett kaklat badrum. Medan ett snabbt och enkelt alternativ är att använda en alternativ färg kakel med en kortare höjd än resten av plattan i badrummet kan du också köpa plattor särskilt utformade för att fungera som golvlister. Fördelen med att använda dessa speciellt konstruerade kakel är att snarare än att stanna vid golvnivå, dessa brickor kurva något på botten i ett försök att blanda i golv och vägg tillsammans. Golvlist plattor finns även i yttre och inre hörn, så du behöver inte oroa dig för att skapa den perfekta gemensamma vinkel.

MDF lister

Ett ekonomiskt alternativ för golvlister är att använda skivor av MDF (medium-density fiberboard). Starkare än plywood, MDF kostnad golvlister mycket mindre pengar än traditionella trä golvlister, vilket är en stor fördel om du uppdaterar mer än ett rum. Vissa kanske känner skuld om måleri aktuella trä golvlister, men eftersom denna stil av golvlist är gjort av ett parkett produkt, kan du måla den skuld fri. Att kunna måla golvlisten kan hjälpa elongate ett rum eller hall om du målar det i samma färg som väggarna. En vit hall med vitmålade golvlister gör ett underbart ljusa och luftiga rum.

Annan artikel

 • hur man skapar olje-gnuggade brons
 • inredning färgsättning idéer
 • koloniala inredningsidéer
 • dekorera stilar för rum balans sovrum
 • hur man gör en innervägg fontän
 • hur man installerar laminat klinkers i ett badrum
 • granit bänkskivan backsplash idéer för små badrum
 • inredning på tonåringar
 • nautiska väggdekorationer
 • hur man utformar ett hem för att spara energi
 •