hur stämpeln över gammal betong

hur stämpeln över gammal betong

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-23

Stamping en design på ett gammalt betonggolv är det perfekta sättet att lägga till en snygg, hållbar uppdatera med minst ekonomisk investering

Du behöver:.
Broom, sopmaskin eller vakuum
. TSP tvätta lösning eller en alternativ tvättlösningen.
Kraftig skurborste.
Papper för design plan.
String.
Nails.
Roller, trasor, tidningar, svamp eller Feather, beroende på slutlig utformning.
Måla facket.
Måla facket foder eller stor plastpåse.
Tape.
Golv GRUNDPOLISH.
Base fläckar eller betong färg (tillval).

Förbered betongytan


1.
Broom, sopa eller dammsuga golvet noga att ta bort större partiklar.
2 .
Rengör golvet med en skurborste med hjälp av TSP-lösning eller ett alternativ starka rengöringsmedel. Skölj golvet flera gånger för att säkerställa att alla lösning eller tvätta helt avlägsnas, lämnar inga rester som kan störa applicering.
3.
Låt golvet torka helt. Om betongen är färgas kraftigt, till exempel stora oljefläckar, kan du behöva högtryckstvätt det. Om detta fortfarande inte fungerar, använd en djupare färg fläck eller betong färg på golvet.

Planera din Stamping Design förbereda verktyg


1.
Plan din konkreta designen på papper. De vanligaste design är en bricka eller en gräns mönster. Mät golvet och försöker göra justeringar i din design så att du kommer att sluta med alla fasta rutor av samma storlek. Ju mer utsmyckade utformning,. Ju mer planering som kommer att behövas.
2
Kör en sträng och håller den på plats med små spik för att markera raka linjer. Placera nu ditt band längs alla områden som måste täckas under applicering. För kakel design, kommer alla fogarna måste tejpas bort.
3.
Förbered dina verktyg. Sätt en liner över färgen facket. Fyll färgen facket. Vissa människor stämpel en färg i taget, andra hälla en eller två färger i facket utan att blanda dem. Rena färger tillämpa bra med en kavel. Texture mönster gäller väl med trasor, knastrade tidningen och smulad väskor.

Stämpel Design på Betong


1.
Applicera ett tunt jämnt lager färg på en rulle eller andra stansverktyg. Stämpla i den utsedda avsnitt. Tryck inte för hårt eftersom du inte vill att färgen att rinna in under tejpen.
2.
Låt färgen torka helt innan du vidrör den, gå på det eller fortsätta att måla ansökningar. Arbeta mot en utgång så att du inte fastnar. Beroende på design och färger, är det möjligt att avsluta en enkel bricka design i en dag, eller det kan ta en vecka för en utsirad design eller en mosaik med många färger.
3.
Applicera en sealer till den nyligen stämplade betonggolv. Det finns tydliga vattenbaserade tätningsmedel som inte kommer att lägga till färg eller nyans på en design. Det finns också tätningsmedel som lägger till en liten guldton till mönstret. Applicera sealer som riktningar staten. Några behöver en rulle medan andra måste ha en borste eller skum ansökan för de jämnaste finish

tips och varningar


 • Test din design idé och valt verktyg för tillämpning på en stor pappskiva se till att din prägling ger dig önskad finish.
 • Använd glasögon och en andningsmask.
 • Annan artikel

 • sätt att dekorera kanotpaddlar
 • ljustekniker och estetik
 • hur man gör ek skåp ser ut som körsbär skåp
 • hur du kan få en ljus bakom en väggmonterad huvudgavel
 • hur man skär marmor bänkskivor
 • hur man använder utomhus fönsterluckor för inredning
 • matsal fönster inredningsidéer
 • hur man köper herend
 • resurser för privatlivet Windows från dekorativa film
 • hur man hänga värmeljus ljusstakar
 •