hur man utformar en simhall

hur man utformar en simhall

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-20

Pooler är bra för både motion och rekreation. Människor som bor i varma klimat åtnjuter ofta sin egen pool på sin bakgård, men hur är de av oss som bor i kallare klimat? Nuförtiden finns en hel del alternativ för människor i kalla klimat som vill vara året-runt-användare. Om du har utrymme och det innebär att du kan designa din inomhuspool med följande några grundläggande principer

Du behöver:.
Pool webbplatser eller tidningar
Skrivare.
Papper.
Sax.
Mapp för lagring av idéer.


1.
Visualisera vad din ideala pool ser ut och hur din familj kommer att använda den. Kommer du lägga den i ett befintligt rum? Kommer ni att bygga ett tillägg? Är poolen kommer att byggas i en nybyggd bostad? Skulle en infällbar djurutrymmet vara ett bra val för dig? Dessa frågor är de första saker du bör tänka på när du planerar din pool, eftersom dina svar här kommer att hjälpa dig att avgöra vilka typer av inomhusbad bäst passar dina tillgängligt utrymme och budget.
2.
Om du bygger ett nytt hem eller tillägg, kan du bara lägga poolen till arkitektoniska planer när du är i det inledande planeringsstadiet av projektet. Inground inomhusbad kommer att hällas tillsammans med stiftelsen i de flesta fall, om du inte väljer en glasfiber modell. Om så är fallet kan du ha den installerad i golvet när huset byggs. Din huvudentreprenör kan säkerställa att konstruktionen planerna genomförs som visas i ditt specifikationer pool layouten.
3.
Om du avser att lägga till en pool i ett befintligt rum, kommer du förmodligen vill överväga ett ovan jord inomhuspool. Din takhöjd avgör hur djup din pool kan vara. I de flesta fall är en källare eller annat rum med ett betonggolv det bästa rummet för poolen, eftersom det kommer att behöva en bra fast golv för att stödja vatten vikt. Om ditt golv inte är tillräckligt stark, kan extra förstärkning göras, och din pool leverantör kan ge dig råd om hur detta sker bäst.
4.
Annat alternativ att överväga är en inomhus /utomhuspool. Denna typ av poolen är byggd på bakgården, precis som alla andra utomhuspool, men det är då bifogas med vad som kallas en "teleskopisk" poolskydd. Dessa kommer i ett sortiment av stilar och prisklasser. Teleskoprörelse poolöverdrag är mycket som Sun rum, men deras väggar och tak helt öppna så att du kan ha en inomhuspool på vintern och en utomhuspool sommartid.
5.
När du har gjort en del att tänka på vilka av dessa alternativ skulle vara bäst för din familj, är nästa steg att göra lite forskning. Du kan använda webbplatser och tidskrifter för att avgöra vad din ideala pool miljön kommer att se ut. Att hitta bilder av pooler och inhägnader pool på Internet är enkelt och du kan även hitta bilder i poolen tidningar. När du hittar några bilder du vill, skriva ut dem eller klippa ut dem och sätta ihop en mapp av idéer som du kan visa att du valt pool entreprenör. Han eller hon kommer att bättre kunna föreställa dina idéer om de har bilder att titta på.
6.
Det sista steget är för dig att bestämma med din pool leverantör hur man ska gå om finansiering och bygga din nya pool miljö.

Annan artikel

 • Verktygsmaskiner för borttagning av tapet
 • utformningen: hur man bifoga en bild till en matta
 • hur man utformar små badrum
 • hur man skär marmor bänkskivor
 • hur man gör en backsplash
 • hur man väljer belysning för vardagsrum
 • olika inomhus räcken steg
 • unika idéer för en receptionsdisk
 • bygga ett litet hem
 • hur man bygger en timmerstuga av stumfog metod
 •