bevara lada trä

bevara lada trä

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-25

Du behöver:
häftpistol
. Brukskniv.

Landsbygden Keepsake

Om du någonsin har rest förbi en förfallna gamla ladugården och önskade att det var något man kunde göra för att bevara denna bit av amerikanska arv som finns. Gamla lador kan återvinnas till möbler, ytterväggar för rustika hem och stängsel. De tjänster och stolpar av gamla lador var ofta tillverkade av valnöt, poppel, ek och andra lövträd gallras ut från gården som det var röjda och plöjde. Utom när inläggen har genomborrad av insekter, de är fortfarande användbara, antingen återställa logen i dess ursprungliga skick eller för andra ändamål om ladugården är riven. Beklädnad på många gamla lador bestod av hand-delad platta trä, vilket också är salvageable. Gamla ladan beklädnad är särskilt användbar för att arbetsbock tabeller, inramning fönster och fungerar som en duk för målning.

Going to Pieces

säkerställa arbetarskyddet genom att bygga byggnadsställningar runt utsidan av ladan. Bära skyddshjälm, masker damm och omlott ögonskydd under hela tiden demontering logen. Rep eller tejp från förstörelse området och ha någon postat att hålla folk borta medan barn delar sänks till marken.

Loop en stödjande rep eller sele runt stången, post eller styrelse som ska sänkas. Försiktigt ta bort alla naglar, spikar, bultar eller skruvar som håller kortet på plats. Placera alla borttagna skruvar i en kan redas eller återvinnas. Släng inte några böjda naglar eller spikar på marken. Långsamt lägre styrelsen till marken och ta bort stöd selen. Ta bort eventuella extra fästdon när styrelsen är på plats.

Restaurering

Kolla styrelsen för tecken på insektsangrepp. Styrelser, stolpar eller stolpar som är fullspäckad med skalbaggar eller termiter skulle brännas. Sprida askan i komposten. Om du har ett chip och tätningen, sprida askan på din disk och häll använd motorolja över them. Trim bort eventuella ojämna eller skadade ändar från varje bräda, med en rygg såg och geringslåda att se till att nedskärningar är i 90 graders vinkel. Sand alla nämnder, stolpar och stolpar med en bandslip och grov, medium, fin och extra fin bälten i order. Apply Murphy's Oil Soap eller citronolja på hela ytan på varje kartong och låt den tränga in i träet. Upprepa tre till fem gånger, tills träet börjar ha en glänsande patina istället för att absorbera oljan omedelbart. Sand trä en gång, med din extra fina slipband. Applicera 3-5 lager av akryl träbehandling till alla ytor på varje bräda. Låt akryl torka helt mellan lagren. Använd din återställas lada ved som önskat.

Annan artikel

 • hur man rengör sandpapper
 • hur man kan inreda en ful källare tvättstuga
 • hur man täcka gamla tegel med River Rock
 • hur är plåt produceras?
 • remodeling idéer för retro badrum med senap gul kakel
 • steg-för-steg konstgjord blomma vas dekorationer
 • hur man håller en duntäcke från att glida runt i ett täcke
 • inne hus hyllor rum idéer
 • hur man löda silver till aluminium
 • inomhus bordsskiva vatten funktioner
 •