hur sval med mindre luftkonditionering

hur sval med mindre luftkonditionering

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-18

Under sommaren många av oss krypa vid tanken på att behöva välja mellan upprörande elräkningar och bor i en svett låda. Men i verkligheten kan du genomföra vissa förändringar i din livsstil som kan lindra din tillit till luftkonditionering och i slutändan kommer att minska din energiförbrukning under sommaren-samt din elräkningar. Prova några av dessa tips för att hålla eld med mindre luftkonditionering-och tillsammans kan vi bidra till att minska både efterfrågan på vår nations elnätet och storleken på våra koldioxidutsläpp.

Du behöver:
skyddsutrustning andningsorganen och att skydda mot skador
. .
en kofot och andra demoleringsutrustning.
.
en elektrisk slipmaskin.
Ny isolering.
Ny drywall.
en avfuktare.
en låda fläkt.
blekmedel och vatten.
sprayflaska.


1.
Installera takfläktar om du inte redan har dem. Om du inte har dem, använda dem. Takfläktar använder väldigt lite el, men kan göra att ett rum känns upp till 10 grader svalare.

Plus, jämfört, A 2. 5 ton central luftkonditionering använder 3. 500 watt-timmar på bara en timmes drift, medan en takfläkt använder bara 75 watt-timmar, samma som en 19-tums tv.
2.

Se till att din takfläkt driver luften ner och inte suger upp det. Inte slår riktade växla medan fläkten är i rörelse, det kan orsaka skador på motorn. Med de flesta takfläktar luften som blåses ned när bladen roterar motsols.
3.
Ta en kall dusch under dagen. Kostnaden för vatten du kommer att använda bleknar i jämförelse med kostnaden för att driva AC, och en uppfriskande dusch kan hålla dig cool i ett par timmar efteråt.
4.
Om du älskar att sova på en sval kudde eller du sover bättre när du inte svettas, det finns ett antal nya produkter finns för att lösa båda situationerna. Köpa en vattenfylld kudde är perfekt för att hålla skallen kyld och de är också högt rekommenderade av kiropraktorer för dem med nacksmärtor.

Annan stor ny enhet är en säng fan. Denna typ av fläkten rätt under täcket, försiktigt blåser kall luft över din kropp hela natten lång.
5.
Installera sol skärmar eller reflekterande film på dina fönster. Trettio procent av ett hem kylbehov kommer direkt från solens strålar in i hemmet. Solar skärmar kan blockera ungefär 65 procent av värmen som kommer från dessa strålar och reflekterande film kan slå tillbaka cirka 60 procent, samtidigt som ljuset fyller rummet. Med dessa installerade produkter, kan du njuta av ljuset från solen och samtidigt minska nivån av värme i ditt hem.
6.
Byt ut dina vanliga glödlampor med lågenergilampor (kompakta lysrörslampor ). Varför? Eftersom traditionella glödlampor leverera 10 procent ljus och producerar 90 procent värme, medan lågenergilampor leverera 90 procent ljus samtidigt som det producerar bara 10 procent värme.

Annan artikel

 • användning av strobe lampor
 • plaståtervinning idéer
 • Hur man monterar rep ljus på uppfarten
 • bostadshus tak designidéer
 • Hur gör jag design med design zon matta plattor?
 • cowgirl plantskola teman
 • hur man installerar mattan vid en dörröppning
 • hur man kan inreda nattduksbord och skrivbord
 • tapet tips
 • hur man tänder ett litet sovrum
 •