hur man gör skåp ser nya

hur man gör skåp ser nya

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-07

Ibland vill man ha en ljus, ny look för ditt hem, men ombyggnad och specialgjorda skåp kan bli mycket dyrt. Om du inte vill att kostnaden för att ersätta ditt skåp kan du Refinish antingen dem eller måla dem. Detta är instruktioner för målning skåp så att de ser ut som nya. Allt du behöver är lite färg och några nya hårdvara

Du behöver:. .
Par liter färg
Ny låda drar eller knappar.
Nya gångjärn.
Målare tejp.
Drop dukar.
Gamla kläder.
Penslar och rullar.
Måla kokkärl.
Mask.
Skruvmejsel.


1.
Bort skåpdörrar genom att skruva loss gångjärnen. Tvinga dem inte, du kan skada träet. Om du återanvända dessa gångjärn, ställ dem och deras skruvarna åt sidan på ett säkert ställe så att inga delar vilse.
2.
Skruva loss vreden från skåpen och ställ dem åt sidan.

3.
Ta dörrarna till en öppen plats som har skyddats med en trasa. Sätt din mask och öppna färgen.
4.
Blanda färgen att vara säker på jämn färg. Häll lite i en färg pan. Ta en pensel och doppa den i färg, få det på båda sidor. Torka av eventuellt överflödigt på sidan av pannan.
5.
Måla dörrarna med långa, även stroke. Se till att du päls dörren, och inte lämna några omålade ränder. Ställ dörrarna åt sidan för att torka.
6.
Ta bort alla lådor och ta bort lådan drar genom att skruva loss dem.
7.
Ta ut lådorna till drop duk med skåpet lådor på den och följa samma förfarande som med skåp lådor. Doppa penseln i färgen på lacken pannan, torka eventuellt överskott på sidan. Använd långa, uppåtgående drag att måla lådorna. När de är målade, lägg dem åt sidan för att torka.
8.
Gå tillbaka in i rummet som du är uppfriskande. Ta bort alla objekt och apparater från bänkskivor. Placera en trasa på bänkskivan och golvet för att skydda den. Även du bör tejp runt ett område som du inte vill måla på, till exempel en fönsterkarm eller backsplash.
9.
Ta bort allt från skåpen.
10.
Doppa en vals i färgen pannan. De flesta måla stekpannor har en räfflad yta att rulla måla på en rulle så att överbliven redan borde vara avstängd valsen. Måla skåpet ansikte med långa, även stroke. Låt färgen torka.
11.
Måla ett till lager på skåpdörrar och lådor, samt skåpet ansiktet.
12.

Vänta tills färgen torka och sedan lägga den nya hårdvara på dörrar och lådor. Försök att använda samma hål, om möjligt, som det gamla hårdvara. Byt gångjärn i samma hål som tidigare.
13.
Sätt lådor tillbaka och skruva sedan andra sidan av gångjärnen tillbaka till skåpet ansikte, i samma hål som tidigare .

tips och varningar


 • Se till att färgen matchar resten av rummet så att ditt skåp inte titta på sin plats. Hur mycket färg du behöver beror på hur många skåp och lådor du målar. Få två liter som lägsta belopp, men mer kan vara nödvändig om du är helt ändra färg, eller om du har en massa skåp. Om dina lådor inte dra hela vägen ut, oroa dig inte om det. Dra ut dem så långt de går och sedan ta bort maskinvara och lägga en duk under lådan. Tape något annat som du inte vill få måla på, gå sedan igenom resten av stegen.
 • Annan artikel

 • hur man gör en ner kudde
 • idéer att använda trä lister runt dörrar och öppna spisar
 • Utsmyckning för en halv vägg
 • Hur ska man jämföra fönster
 • belysning alternativ för undertak
 • vad är en infälld ställbar ner ljuset?
 • funky målning idéer
 • saker du kan göra från plast blomkrukor
 • hur man gör blommor med slag
 • hur du döljer en plasma-TV
 •