hur man bygger en köksbänk topp

hur man bygger en köksbänk topp

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-06

En av de många arbetstillfällen en husägare ansikten i skötsel av ett hem är remodeling köket. Troligen den svåraste uppgiften att ta itu med i köket håller på att bygga ett kök bänkskivan. Om du har lite för träbearbetningsmaskiner kunskap, bygga ett kök bänkskivan blir lätt. Du behöver bara följa några enkla steg-för-steg-instruktioner

Du behöver:.
1 st 26-av-96-genom-u00BE-tums plywood
. 2 stycken 2-av-96-genom-u00BE tum plywood.
Trälim.
Hammer.
3D Box naglar.
2 stycken 2-av-22-genom-u00BE tum plywood.
Trä kitt.
Slipkloss.
100-slippapper.
1 st av laminat 2-av-98-inches.
2 st av laminat 2-av-28-inches.
Kontakta cement.
Pensel.
Router.
Laminat skära lite.
Roller handtag.
Roller.
Roller pan.
1 st av laminat 28-av-98-inches.
u00BE-by-u00BE-by-30-tums timmer.
Nafta.
Ren trasa.
Flat fil.

Arbeta Wood


1.
Placera bit 26-av-96-genom-u00BE tum plywood på ett arbetsbord. Placera sedan 2 stycken 2-av-96-genom-u00BE tum plywood på samma bord. Applicera lim till en av de 2-tums sidor av 2-tums bitar, vrid sedan över och rada upp dem med den långa kanten på 26-tum bred plywood. Fäst 2-tums band med boxen naglarna.
2.
Placera 2 st 2-av-22-genom-u00BE tum plywood på bordet. Applicera lim på den platta sidan, vänd på dem och fäst dem på båda sidorna av 26-tums plywood med boxen naglarna.
3.
Sand kanterna på plywood med sand block tills de är mjuka. Fyll eventuella hålrum i plywood med trä spackel för att säkerställa en solid fyllning.
4.
Lägg alla bitar på 2 tum breda laminat på plywood. Applicera cement till 3 av kanterna på plywood med pensel. Låt den här kappan torka ordentligt. Applicera sedan ett andra lager klister för trä kanten och det första skiktet på baksidan av den 2-tums band av laminat.
5.
Stick den långa delen av laminat på plywood först. Nästa fästa det kortare bitar på sidorna, driver dem mot baksidan av den långa delen. Vara säker på att det finns en god sammanhållning mellan laminat och plywood.
6.
Avlägsna överflödigt laminat från plywood med en router och laminat skära lite. Var försiktig när du närmar dig slutet av plywood, som routern kan komma undan från dig på den punkten.
7.
Sand samtliga område där routern trimmade laminatet ner till ytan av plywood. Var noga med att hålla slipkloss nivå med ytan på bordet.

Tillämpning av laminat


1.
Rengör toppen av plywood så noggrant som möjligt innan kontakt cement med plywood. Häll några av klister på toppen av plywood och i rullen pannan.
2.
Kavla ut klister som du hällde på plywood med rullen. Vara säker på att du sprider klister hela vägen till kanterna på bänk.
3.
Låt klister torka helt. Placera 28-tums laminat upp och ner på ett annat bord. Applicera ett andra lager klister på plywood. Även gälla klister på baksidan av laminatet.
4.
Placera u00BE-by-u00BE-by-30-tums timmer på toppen av plywood när kontakterna cement tacky torr. Space dem jämnt.
5.
Placera bit laminat på toppen av timmer på toppen av plywood. Var försiktig så att laminatet för att ta kontakt med plywood.
6.
Börja dra sticker ut från mitten och arbeta dig mot ändarna. Gnugga händerna över ytan av laminatet för att eliminera luftbubblor som du går.
7.
Route överskottet laminat med routern och laminat skära lite. Fil ner skarpa kanter för att förhindra skador. Torka av överflödig kontakt cement med nafta och en ren trasa.

tips och varningar


 • Som tillval, pinnar ersätta eller pluggar för u00BE-by-u00BE-by-30-tums timmer .
 • alltid skyddsglasögon när routing och skära laminat material. Applicera inte kontakt cement i ett dåligt ventilerat utrymme.
 • Annan artikel

 • hur man kan inreda i turkos blå
 • zen Dekorera för rum
 • Hur stack jag glasväggar?
 • hur man bygger en vägg kakel
 • scandinavian heminredning
 • den bästa persienner för blockerar ljuset
 • billiga inredningsidéer för flickor sovrum
 • sötvatten vattenväxter för akvarium
 • Utsmyckning en hantverkare stil hemma
 • vad är eldfast tegel för lödning?
 •