hur du väljer badrum kakel

hur du väljer badrum kakel

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-17

Plocka badrum kakel kan vara överväldigande, särskilt om du har massor av val. Den goda nyheten är, när du väljer badrummet kakel du vill installera, en av de svåraste delarna att installera kakel är över! Om du planerar att kakel ditt badrum, här är några tips på hur du väljer badrum kakel:

Du behöver:
en avgörande sinne


1
Ta bilder på ditt badrum innan du ger dig ut för att byggvaruhus att plocka badrum kakel. Fotona kommer att hjälpa säljare att förstå projektets omfattning du utför.
2.
Förstå sorter av kakel kan du plocka badrum kakel från. Se till att du gör din forskning och leta upp följande typer av kakel: keramiska plattor, glas kakel, mosaik, porslin kakel, natursten plattor (marmor, skiffer, granit etc), och stenbrott kakel. (Detta är inte en uttömmande badrum kakel lista)

Glaserade plattor används ofta i badrum eftersom det är vattenavstötande och billigare än andra plattor, men se till att forskning tätningsmedel för andra typer av kakel alltför . Keramiska plattor är enkel att installera och reparera eftersom det är lätt att skära och slå ut.

Natursten kan vara en vacker lösning för ditt badrum så länge du är ok med att spendera de extra pengarna till förslut den och få det att fungera. Din lokala hem förbättring butik kan också hjälpa dig att bestämma vilken typ av badrum kakel är bäst för ditt projekt och budget.
3.
Besluta om att använda små, medelstora eller stora badrum kakel. Stora plattor är bäst i större badrum, särskilt om man är ett upprepande mönster. Stora plattor göra ett rum ser större, så om du har en medelstor badrum, kan stora plattor expandera visuellt utrymmet.
4.
Bestäm färg på ditt badrum kakel. Elfenben, mandel, grått och neutrala färger som är mest populära, men var inte rädd att använda starka färger stänk här och där när du hämtar badrum kakel. Tänk på färgen på sanitetsporslin när man väljer färger badrum kakel-du inte vill att de ska kollidera
5
Tänk konsistens av kakel och där den kommer att placeras före. . du väljer badrum kakel. Se till att du inte väljer en bricka som kommer att vara mycket hala när de är våta om den kommer att placeras på golvet precis utanför badkaret! Dusch plattor bör ha en slät yta att stöta bort vatten och hämmar mögeltillväxt. Dessutom, se till att plattan är kraftig nog om du kommer att använda den på en bänkskiva. Bänkskivor är utsatta för mer slitage eftersom objekt kommer att placeras ovanpå dem.
6.
Tänk på att du kan sälja ditt hus en dag! Om det finns en chans att du kan sälja ditt hus på vägen, se till att plocka badrum kakel som skulle vara lockande för perspektiv köpare också. Ett badrum fullt av plattor med Elvis på dem är inte tilltalande för majoriteten av folk! (Jag har sett det gjort!)
7.
Kolla in Resource länkarna nedan för mer badrum kakel information och hem förbättringsprojekt.

Tips och Varningar


 • små plattor är vackra, men ibland är svåra att rengöra (mindre plattor använda mer injekteringsbruk). Ha detta i åtanke när man beslutar om storleken på badrummet kakel du vill installera. Injekteringsbruk kan hamnen bakterier och mögel när det inte förseglats och rengöras ordentligt.
 • Se till att du alltid använda vattenfast fogmassa och se till att försegla ditt badrum kakel! Detta kommer att bidra förlänga livslängden på ditt badrum kakel.
 • Annan artikel

 • kan återställa kristallkronor
 • hur man lägger eller installera laminatgolv
 • hur man kan inreda ett badrum med handdukar i en korg
 • köksö stilar
 • hur du tar bort kakel utan att bryta dem
 • problem med att sätta en HDMI-sladd under mattan
 • hur man skär dörrposter mellan kakel & laminat
 • belysning tips för gemensamma utrymmen
 • hur man kan inreda ett järn bagare rack
 • hur man utformar en plan köksgolvet gratis online
 •