intressant sätt att dölja strömkablar

intressant sätt att dölja strömkablar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-24

Täckförmåga sladdar kan vara en kreativ utmaning. Lyckligtvis nätsladdar är normalt svart färg, och svart är den minst synliga färg i ett rum. Svart-färgade föremål tenderar att avta ur sikte. Ljusare färger tenderar att märkas. Ändå sladdar hängande från en TV på väggen, till exempel, eller som kan ses genom eller under ett bord eller skrivbord förringa hela prydlighet i ett rum och är fula. Några mycket enkla och kreativa sätt kan dölja dem

Du behöver:.
1/2-tums pensel.
Artist's borstar.
Latexfärg.
Cup krokar.
Kardborre band.
Twist band.
Linjal.
. Pencil

Quick: måla dem


1
Köp en liten mängd färg den exakta färgen på väggen eller bakgrund mot vilken nätsladdarna. hänga. Till exempel, om din tv är monterad på väggen, använd färg på väggarna att måla tv sladdar. Sladdarna verkar försvinna när ögat sveper över rummet eftersom dessa smälter in i väggen.
2.
Dra sladd (s). Det är mycket viktigt av säkerhetsskäl att dra ur sladdar från vägguttaget innan du fortsätter. Försök inte att måla sladdar medan de är inkopplad
3.
Använd liten pensel för att måla sladdar. Antingen måla dem exakt var de är avlägsna eller apparaterna och måla sladdar på en väl ventilerad plats och låt dem torka

Enkel. Häng sladdar från undersidan av en tabell eller baksidan av ett skrivbord


1.
Samla ihop sladdar som du vill dölja. Var säker på att det finns tillräckligt med ge i båda ändarna av alla sladdar så att varken slut dras för hårt.
2.
Använd twist band eller kardborrband band för att fästa sladdarna ihop till en lös bunt. Se till att bunten är ungefär så länge som undersidan eller baksidan av bord eller skrivbord.
3.
Skruva i cupen krokar på undersidan eller baksidan av bord eller skrivbord.

4
Haka kardborre band på kåpan krokar

Konstnärlig:. . Skapa ett konstverk


1
här Alternativet fungerar bäst om att sladdarna är längs en vägg i öppna vyn. Använd din kreativitet och att tänka på en design som kommer att införliva de räta linjerna i din sladdar. Tänk på design som innehåller rader.
2.
Koppla bort sladdarna från deras butiker. Detta är viktigt av säkerhetsskäl. Säkra sladdar mot väggen med tunga häftklamrar gränsöverskridande sladden. Du kan knacka försiktigt dem i väggen med en hammare. Var mycket noga med att inte tränga igenom sladdar. Använd så få klammer som möjligt. Det är viktigt att inte hamra på sladden för att förhindra att skada den.
3.
Använd färg och pensel för att slutföra ett original konstverk. Till exempel, om sladdar är som ligger vertikalt mot väggen kan du använda ett löv design med sladdarna som vener i bladet. Alternativt, om sladdar som du försöker gömma är fallande från en TV monteras på en vägg kan du rita en rektangel runt TV, med hjälp av linjal, måla det i en kontrasterande färg, och använda sladdar som inspiration för en övergripande abstrakt konstruktion som du målar, upprepar mönstret genom resten av rektangeln.

tips och varningar


 • Som ett alternativ till att använda kardborre att bunta ihop sladdarna, inköp en längd av tydliga slangen från din lokala järnaffär och skära ner det en längd med sax. Du kan sedan använda detta för att bunta dina sladdar och använda kardborreband runt slangen till kroken längden på slangarna på koppen krokar.
 • Det är viktigt att koppla sladdar under någon av dessa projekt.
 • Var mycket noga med att inte tränga igenom strömsladdar under någon av ovanstående åtgärder.
 • Använd endast vattenbaserade latexfärger att måla nätsladdarna. Oljebaserad färg kommer att ha lösningsmedel i dem som kan skada sladdarna över tiden.
 • Annan artikel

 • hur man bygger falska stenar
 • blommor till havet
 • hur man gör min svarta rosor röda
 • hur kan lysa med färg
 • blomma trädgård täcke riktningar
 • hur man gör pärlstav fläkt kedja tak drar
 • anslagstavla idéer för att äta gott
 • idéer om hur man målar ett mönster i barnens rum
 • hur man rengör bow-front akvarieglas
 • mediterranean heminredning
 •