uteplats design idéer för ett stort utrymme

uteplats design idéer för ett stort utrymme

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-04

Utforma en uteplats kan verka som en svår uppgift eftersom detta är en plats där du underhålla dina gäster. Efter att ha den perfekta designen layout, med komfort och sällskaplighet, innebär att dina gäster kommer att vilja återvända nästa gång du kastar en händelse. När du har ett stort utrymme att utforma, ger detta mer planering för att bestämma den perfekta underhållning och avkoppling rymden.

Grönska

Piffa upp din uteplats med en mängd komplettera blommor växter och buskar. Ett stort utrymme kan använda den extra grönska för att bryta upp uteplatsen golvet. Buskarna är ett bra verktyg att använda som en kant runt din uteplats eller punkt utanför utrymmen på din uteplats.Du kunde ha uteplatsen utformas som ett stort område, eller så kan du använda grönska avsnitt den ut i utrymmen som kan användas för underhållning och avkoppling. Du kan också införliva en del grönska in i själva utemöbler. Antingen köpa utemöbler som har utrymmen för växter och du kan göra din egen plats för anläggningar i möbler som du redan har. Lägg till färg till grönska med ljusa blommor som gör utrymmet kännas varm och välkomnande för besökare.

Möbler

När beslut fattas om vilken typ av möbler att köpa för ditt stora terrassen har du en mängd olika alternativ eftersom du är arbetar med så mycket utrymme. Inom den privata områden eller hörn av din uteplats, köp eller gör en bänk eller två, så att detta kan bli en sittgrupp när du vill skiljas från resten av utrymmet. Köp en uteplats tabellen som en firepit inbyggd i mitten, som ett bra sätt att umgås under kallare tider på året samtidigt som värme för att värma dig. Beroende på hur stor din uteplats utrymme är, kan du kanske lägga till ytterligare en tabell eller en öppen sittgrupp i olika avdelningar så att besökare har ett utrymme att umgås utan att vara trångt bland alla andra.

Underhållning

En uteplats med ett stort utrymme är en idealisk plats att underhålla gästerna när vädret är fint. Installera en inbyggd grillning område som är delad från resten av uteplatsen med grönskan. Har höljet av sten och baksidan av grillen omges av samma sten mönster. Med detta område delad Av kan gästerna veta att du aktivt förbereder mat i detta utrymme, men du är fortfarande öppna för umgås med alla eftersom det bara är uppställd av med grönska.Om du inte vill ha detta område sektioneras bort med grönska, är en annan idé att ha det utrymme som tas upp ena foten över resten av uteplatsen. Detta kräver att du reser upp två små trappor för att få detta utrymme. I samma område, installera en sten bar och ett litet kylskåp, där du kan fixa drycker och lagra köksredskap och andra förnödenheter när den inte används.

Annan artikel

 • grön skärm belysning alternativ
 • belysning resurser
 • hur man beräknar storleken på fönster markis
 • fönster behandling idéer att använda med mörkar
 • hur hantverk i trä blommor
 • Bonsai träd för skrivbordet
 • hur man löda järn & silver
 • hur man hänga fans asiatisk vägg
 • hur man installerar en sol veranda ljus
 • vilken färg gå med fransk lantlig stil?
 •