vinyl log sidospår installation tips

vinyl log sidospår installation tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-29

Åsynen av ett timmerhus frammanar alla typer av klassiska amerikanska bilder, vilket är varför folk fortfarande dras till att enkla gammal design. Bygga ditt eget timmerhus, är dock i allmänhet inte praktiskt. Även med äkta trä halva stockar som hängde på ytterväggar är dyrt och presenterar underhåll och insekt problem. Idag kan du få fasader i vinylplast som härmar utseendet på loggen konstruktion. Liksom alla vinyl ytterväggar, går den upp lätt, är relativt billigt och kräver lite eller inget underhåll

Du behöver:.
Spett.
Hammer.
Brukskniv.

Förberedelser

yta i ditt hem måste vara jämn, slät och fri från hinder. Installera vinyl log sidospår över befintliga fasader kommer att förhindra att nya sidospår från om korrekt på väggen. Helst ska alla tidigare sidospår skalas och ytan täckt med platt isolering ombord. Bestämma mängden av uppställnings du behöver genom att multiplicera längd och bredd på varje sida av huset, minus fönster och dörrar, för att få en kvadratmeter antal för att ge till din sidospår återförsäljare när du beställer den.

Windows och hörn

Som med de flesta vinyl ytterväggar, kräver att användaren loggar vinyl sidospår att du installerar speciella vinyl trim runt fönster och dörrar innan du hänger den horisontella log rangerbangård. Trim har kanaler där du kommer att stoppa ändarna av rangerbangård. Mät och kapa trim till storlek med tenn snips eller en rakkniv kniv. Sätt hörn täcker runt hörnen av fönstret bitar så att du inte behöver göra ett sneda söm. Klistra fast trim till med spik aluminium takläggning, hamra dem via den hålen, som kommer att döljas när du hänga rangerbangård.

lägga ut Siding

Du hänga sidospår nedifrån och upp. Markera en nivå linje längs botten av de viktigaste vägg (till höger på grund linje) för din start band, som kommer att hålla ner på lägsta bit is. Innan du börjar, mät uppåt från din linje i olika platser, att räkna ut var sidospår linjerna kommer att landa när du går upp på väggen. Du vill inte hitta dig själv med att skära en en-tums horisontell flisa av stickspår under fönsterbrädan. Om dina mått upptäcker att du inte kommer att ha större delen av en hel kurs under fönsterbräden, justera ned startlinjen så som du gör.

Häng Siding

När du är säker på om din layout, spik din start remsa längs den nedersta raden, och häng din första kurs av uppställnings med botten sida stoppade runt remsan. Nail ovansidan i vägg med takläggning naglar och se pjäsen dras ombonad men inte alltför hårt, för att möjliggöra expansion och kontraktion. Överlappning ändarna på bitarna och stoppa in dem i hörnet kanaler i ändarna av väggarna, vilket ger en litet utrymme för rörelse i kanalerna. Fortsätt upp på väggarna med resten av kurserna, klippning varje till toppen av den nedan den så att du täcker spikhuvuden. Stagger sömmarna med hjälp av kortare bitar vid behov och se till att de överlappande kanter alla riktade åt samma håll mot baksidan av huset så att du ser dem inte från gatan.

Annan artikel

 • metall stud inramning Hints & Tips
 • hur man bygger en utfart grind för ett staket
 • hur budgeten för att ersätta ett gammalt tak
 • hur man skapar en vikport
 • fartyg sjunker idéer
 • hur man bygger en skärmtaket
 • hur man förbereder murbruk
 • DIY: dörrlås
 • hus utforma idéer
 • laminat vs trägolv
 •