renoverade badrum idéer

renoverade badrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-27

Badrum remodeling kan vara mycket roligare än att göra något annat rum i huset, eftersom fixturer (dusch, toalett, handfat) lämpar sig för alla typer av olika stilar. Den vanliga föredrog vägyta för badrum-keramiska plattor-är lika mångsidig. Se till så du funderar på former och färger av material som du överväger även fukttålighet och enkel rengöring, två frågor som är ganska viktigt i ett badrum

Homey

Gör badrummet till ett vardagsrum. Klä ut diskbänken och badkar bas i ek eller furu träpaneler (kraftigt slätade och väl drivna att stänga ute fukt). Skaffa en trä bas för att sätta runt toalettstolen, så det ser mer ut som en stol än en toalett. Kakel golvet i en halvblank keramik av en jordnära färg, så det inte ser ut som keramik, och satte ett kast matta i mitten av det. Använd färgade trä TRÄPANEL halvvägs upp på väggarna, och en mörk, varm målade glans ovan. Slutföra utseende med en liten eldstad fasad på väggen i närheten av badkar, med en stoppad stol bredvid.

Funktionella

Om du är no-nonsense typ, låt ditt badrum återspegla detta. Omforma den runt ändamålsenliga behov och hålla den skarp och stilrena. Använda stora keramiska plattor en enhetlig färg i hela golv och väggar (du vill att det ska vara en ljus färg för att förhindra att rummet från känslan avslutades). Skaffa en minimalistisk hängande fåfänga som inte rör vid golvet och en rostfri diskho. Installerar en spegel med skåp som tar liten plats. Skaffa en rostfri toalett som installeras på väggen för att underlätta rengöringen under. Använd ljusa infälld belysning och massor av det. Bygg en duschkabin som är stoppade i en försänkning runt ett hörn, så det finns inget behov av en dusch dörr.

Funky

Badrum design tillåter mer kreativitet och roligare än i de flesta rum, så gå med den. Keramiska plattor finns i stort sett vilken färg och stil tänkbara och kan användas i hela badrummet (golv, väggar, dusch surround, även tak). Du vill antagligen inte göra hela rummet i, säg, godis-äpple-rött tegel, men en gräns eller schackrutiga med att färgintensitet mot en vit accent kommer verkligen liva upp rummet. Ett glas-block dusch med en oversize raincap ges en något rymdålderssystem utseende. Installera ett vattenfall stil sjunka blandare och sten diskho att framkalla en primative-chic look. För badkar, tror porslin i vissa annan färg än vit-röd, mörkblå eller svart.

Annan artikel

 • hemmakontor design tips
 • badkar surround idéer
 • hur man lägger backsplash kakel
 • hur man installerar dubbla duschmunstycken
 • Hur solceller omvandla ljus till elektricitet?
 • hur man ska gå grönt i din toalett (inte äta sparris)
 • enpoliga vs allpolig brytare
 • hus planering online
 • hur man installerar en diskbänk hörn kök
 • hur man konstruerar en uppfart
 •