hus fasader idéer

hus fasader idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-26

Idag finns fler valmöjligheter än någonsin om hur sidan ditt hus, från traditionella metoder som trä, sten och tegel, till moderna alternativ som efterliknar-och ibland förbättra det-de gamla. Du måste beakta initiala kostnader, men också titta på lång sikt underhållsfrågor (vill du att få upp på en stege vartannat år att måla om sidospår ved knä?). Ett bra ställe att börja är genom att köra runt kvarteret och titta på exempel på stickspår stilar som tilltalar dig

Rustic

Många hem exteriörer dessa dagar är inspirerade av landsbygden, rustikt boende. En metod som antyder att utan faktiskt bygga ett timmerhus, är att använda grovt huggen vertikala trä sidospår-grå eller röda kort som är 8 till 10 inches bred, med lattor (2-eller 3-tums hela torget trim styrelser) som täcker varje söm. De vertikala linjerna ger textur till utsidan, och kanal vatten ner utan att det någonstans att sitta. Att gå ut allt med den rustika utseende, kan du köpa logga fronter skivade i tjocklek sidospår och hänga dem vertikalt eller horisontellt för att ge intryck av ett timmerhus.

Stone Accents

Att göra hela ditt hus i naturlig eller tillverkad sten kommer att bli mycket dyrt och kan vara visuellt överväldigande. Ett bättre sätt att använda sten är som en accent på framsidan av huset. Tycker om att använda stenen runt spänner under den första berättelsen fönster, upp längs hörnen och kring främre dörren. Göra resten i vinyl sidospår i en neutral färg och stil, för att förhindra den från att konkurrera med stenen.

Vinyl

Vi brukar tänka på vinyl stickspår i en smal horisontell överlappande konfiguration, så det ser ut horisontellt trä fasader . Faktum är vinyl ytterväggar i alla typer av stilar, imitera bred knä ytterväggar, vertikala ytterväggar, även bältros ceder. Vinyl spåranslutning kritiseras ibland för att titta billiga och konstgjorda, och det är sant att mycket av den gör det. Men om du är villig att spendera lite mer pengar kommer du att bli förvånad över hur bra vissa stilar utseende. Den viktigaste försäljningsargument är att vinyl är mycket billigare att installera än de flesta andra typer av ytterväggar, och aldrig behöver målning. En variant på vinyl är fibercement ytterväggar, som är formade i likartade former och går på samma sätt, men är tyngre och mer brandsäkra.

Stucco

Stuckatur är ett klassiskt gammalt sidospår material som aldrig går ur stil, delvis på grund av dess mångsidighet. Det är en form av cement som används över platt golvvärmemattan runt huset med en murslev, och arbetade sedan i mönster som du väljer innan det torkar. Den vanligaste metoden för hem exteriörer är att snurra stuckatur i samtidig cirkulär mönster eller trycka på spackel platta i cement och dra utåt för att skapa massor av små toppar. Stuck är bra för att dölja brister på ytterväggar, men det är också svårt att måla på grund av struktur.

Annan artikel

 • hur man bygger kolumner
 • Hur konvertera en handborr till press borra
 • hur man identifierar trappa komponenter
 • hur man hittar bra granit bud
 • hur man byter dörrar i ditt hem
 • hur man installerar en strålande värmesystem
 • hur man installerar gångvägar
 • hur man prep för ett hem förbättring projekt
 • hur man byter garageportar
 • råd om källare efterbehandling
 •